Odklop od tehnologije
18.04.2023 11:39

Deli z drugimi:

Share

Tehnologija sušenja las ni bila še nikoli bolj izpopolnjena

Morda sušilnik za lase na prvi pogled nima veliko skupnega s tehnologijo, če pa se malce poglobimo, ugotovimo, da so nekateri sušilniki za lase pravi "stroji".
Sušilnik za lase Dyson Supersonic
Sušilnik za lase Dyson Supersonic

Sušilnik za lase Dyson Supersonic (1600 W) je nekaj najboljšega, kar lahko privoščite svojim lasem. Posebej je zasnovan za zaščito las pred ekstremnimi toplotnimi poškodbami, ki pri “običajnih” sušilnikih niso tako redke. Hkrati omogoča hitro sušenje in nadzorovano oblikovanje pričeske. Proizvajalec obljublja bolj sijoče lase in manj nenadzorovanega kodranja.

Nastavki, ki jim ni para

Ključen del sušilnika za lase Dyson Supersonic so tudi magnetni nastavki za oblikovanje, ki se nanj enostavno pritrdijo in vrtijo za 360 stopinj. Flyaway nastavek je na primer idealen za dokončanje elegantnih, gladkih pričesk.

Šoba sušilnika je zdaj širša in tanjša ter s tem ustvarja močan zračni tok, ki je popoln za oblikovanje po vaši meri. S tem je zračni tok tudi bolj osredotočen. Prav zato lahko skoraj dobesedno oblikujete pramen za pramenom, ne da bi pri tem vplivali na ostale lase.

Simulacija naravnega procesa sušenja

Difuzor sušilnika je bil preoblikovan za enakomernejšo porazdelitev zraka in simulira naravni proces sušenja. Daljši zobci omogočajo oblikovanje več las hkrati z večjim nadzorom, obenem pa segajo globlje v lasišče.

Nastavek za nežen zračni tok je zasnovan za nežno nego tankih las in občutljivega lasišča. Nežen pretok zraka pri nižji temperaturi kljub temu lase suši hitreje od “običajnega” sušilnika za lase.

Za skodrane lase pa ima Dyson Supersonic nastavek za glavnik s širokimi zobmi, ki je bolj robusten in lasem med sušenjem doda volumen in izpopolni obliko.

Sušilnik za lase Dyson Supersonic ima tri natančne nastavitve pretoka zraka:

  • Visoko za hitro sušenje in oblikovanje
  • Srednjo za normalno sušenje
  • Nizko s porazdeljenim pretokom zraka

Poleg tega pa ima tudi 4 nastavitve temperature:

  • 100°C – hitro sušenje in oblikovanje
  • 80°C – normalno sušenje
  • 60°C – sušenje pri nižjih temperaturah
  • 28°C – konstantna hladna nastavitev za utrjevanje pričeske po oblikovanju

Več sušilnikov za lase najdete v spletni trgovini Enaa.com.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Enaa / Gambit trade d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Enaa / Gambit trade d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več
Zlati partner

GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si

Titova cesta 49, 2000 Maribor, Tel: 051 444 252
Iščete odlično računalniško trgovino, ki vas lahko postreže tako osebno kot tudi na spletu? Računalniško trgovino, ki se lahko pohvali s portfeljem (namiznih in prenosnih) ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Letališka cesta 1, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
SoftwareOne je vodilni globalni ponudnik celovitih rešitev in storitev na področju programske opreme in oblaka, ki na novo določa, kako podjetja razvijajo, kupujejo in upravljajo ... Več
Zlati partner

CREAPLUS d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAPLUS d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več