Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
27.01.2023 16:05

Deli z drugimi:

Share

Tedenski pregled prostih IT delovnih mest

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest.
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Podjetja so danes odvisna od tehnologije, ki igra ključno vlogo pri skoraj vseh delovnih nalogah. Tehnologija je pogosto ena največjih investicij v podjetju. Torej bi morali tudi z enako mero vlagati v vzdrževanje oziroma skrb za tehnologijo. Tu je potrebna strokovna podpora, ki jo nudijo lahko le IT strokovnjaki. Prav take strokovnjake iščejo spodnja slovenska podjetja.

Kateri kader iščejo slovenska IT podjetja?

Podjetje Danfoss Trata išče kar nekaj strokovnjakov/sodelavcev, ki se bodo pridružili njihovi digitalno usmerjeni ekipi. V Danfossu razvijajo inženirske rešitve, ki svetu omogočajo pametnejšo uporabo virov – tako lahko spodbujajo trajnostno preobrazbo jutrišnjega dne. Torej, iščejo projektno vodjo/poslovnega analitika, frontend razvijalca in senior backend razvijalca.

Backend razvijalcu, željnemu izzivov in pridobivanju novih izkušenj ter znanj, v podjetju Kmag nudijo možnost osebnega razvoja, pridobivanju mednarodnih poslovnih izkušenj v avtomobilski IT panogi ter dinamično delo. Te zanima?

Si želiš resno delovno izkušnjo, ki ti bo koristila v praksi in si odličen v komuniciranju? Potem si dobrodošel pri podjetju GS1! Slovensko predstavništvo mednarodne organizacije GS1 išče nadobudna študenta za delo na področju dela s podatki in pomoči uporabnikom. Delo bo zajemalo tudi pomoč pri izobraževanju in marketingu.

Podjetje Softnet d.o.o., regionalni ponudnik telekomunikacijskih storitev, je bilo ustanovljeno leta 1996 v Sloveniji. V skladu s svojo vizijo širjenja po JV Evropi in Aziji, smo v teh regijah zgradili najbolj napredno IP omrežje. Širijo svojo ekipo in zato potrebujejo kar nekaj IT strokovnjakov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

MIT INFORMATIKA d.o.o.

Sveti Duh 274, 4220 Škofja loka, Tel: 04 281 31 00
Celovite ERP rešitve za podjetja MIT informatika je vodilni partner proizvodnih, gradbenih in storitvenih podjetij. Že 30 let svetujejo in implementirajo inovativne informacijske ... Več