Računalništvo, telefonija
Življenjski slog
Poslovne rešitve
27.01.2023 16:05

Deli z drugimi:

Share

Tedenski pregled prostih IT delovnih mest

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest.
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Podjetja so danes odvisna od tehnologije, ki igra ključno vlogo pri skoraj vseh delovnih nalogah. Tehnologija je pogosto ena največjih investicij v podjetju. Torej bi morali tudi z enako mero vlagati v vzdrževanje oziroma skrb za tehnologijo. Tu je potrebna strokovna podpora, ki jo nudijo lahko le IT strokovnjaki. Prav take strokovnjake iščejo spodnja slovenska podjetja.

Kateri kader iščejo slovenska IT podjetja?

Podjetje Danfoss Trata išče kar nekaj strokovnjakov/sodelavcev, ki se bodo pridružili njihovi digitalno usmerjeni ekipi. V Danfossu razvijajo inženirske rešitve, ki svetu omogočajo pametnejšo uporabo virov – tako lahko spodbujajo trajnostno preobrazbo jutrišnjega dne. Torej, iščejo projektno vodjo/poslovnega analitika, frontend razvijalca in senior backend razvijalca.

Backend razvijalcu, željnemu izzivov in pridobivanju novih izkušenj ter znanj, v podjetju Kmag nudijo možnost osebnega razvoja, pridobivanju mednarodnih poslovnih izkušenj v avtomobilski IT panogi ter dinamično delo. Te zanima?

Si želiš resno delovno izkušnjo, ki ti bo koristila v praksi in si odličen v komuniciranju? Potem si dobrodošel pri podjetju GS1! Slovensko predstavništvo mednarodne organizacije GS1 išče nadobudna študenta za delo na področju dela s podatki in pomoči uporabnikom. Delo bo zajemalo tudi pomoč pri izobraževanju in marketingu.

Podjetje Softnet d.o.o., regionalni ponudnik telekomunikacijskih storitev, je bilo ustanovljeno leta 1996 v Sloveniji. V skladu s svojo vizijo širjenja po JV Evropi in Aziji, smo v teh regijah zgradili najbolj napredno IP omrežje. Širijo svojo ekipo in zato potrebujejo kar nekaj IT strokovnjakov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

EPSON

, ,

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več