Digitalizacija
Poslovne rešitve
03.12.2021 13:00

Deli z drugimi:

Share

Tedenski pregled novih IT delovnih mest

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest.

Informacijski svet še vedno beleži rekordne podvige, kar pomeni vedno več priložnosti za nov kader, tako izkušeni kot neizkušeni. Podjetja stremijo k avtomatizaciji vseh poslovnih procesov, kar pomeni, da so najbolj iskani kadri prav IT strokovnjaki. Če spadate v to skupino, potem si oglejte naslednja prosta delovna mesta.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

Logotip podjetja

Podjetje INFOTRADE IT d.o.o. išče razvijalca programske opreme v okolju Oracle / Apex za delo na sedežu podjetja v Kranju. Opis dela: razvoj in vzdrževanje programske opreme, testiranje opreme, analiza možnih rešitev …

V podjetju Saop zaradi prenove produktov širijo ekipo njihovih 8 Scrum teamov, ki že vrsto let ustvarjajo vodilne poslovne rešitve za najrazličnejša podjetja, računovodske hiše in javne organizacije v Sloveniji, na Hrvaškem in Srbiji. Iščejo 3 pare strokovnih rok različnih IT profilov.

Če želite sodelovati in pomagati pisati uspešno zgodbo uspešne bančne in finančne skupine NLB, se jim sedaj lahko pridružite. Želijo zapolniti kar 3 delovna mesta.

Prijavite se na razpisano delovno mesto v organizacijski enoti Tveganja, oddelek Modeliranje in validiranje.  

Iščete izzive na vašem strokovnem področju in imate močno razvito delovno etiko in ste pripravljeni nenehno nadgrajevati svoje znanje? Vabijo vas, da se prijavite na razpisano delovno mesto podatkovni znanstvenik v organizacijski enoti Razvoj in upravljanje prodaje, za delo na projektu napredne analitike na CRM področju.

V ekipo organizacijske enote Upravljanje podatkov vabijo izkušenega strokovnjaka iz področja upravljanje podatkov. V ekipo organizacijske enote Upravljanje podatkov za delo v Centru odličnosti za napredno analitiko vabijo Podatkovnega analitika, ki je vez med poslovnimi uporabniki in podatkovnimi znanstveniki, ki ima razumevanje različnih modelov strojnega učenja in naprednih analitičnih metod.

Smart Com je specialist za načrtovanje naprednih omrežnih rešitev in kibernetsko varnost, ki že več kot 30 let rešuje izzive poslovnih uporabnikov. Z močno razvojno ekipo se že vrsto let vključuje v mednarodne razvojne projekte z naslavljanjem in reševanjem izzivov sodobne družbe. Skupaj s Smart Com razvojno ekipo, boš kot backend developer deloval/a na področju razvoja in vzdrževanja porazdeljenih zalednih sistemov. V svoje vrste vabijo še frontend developerja, ki bo skrbel za razvoj in vzdrževanje frontend aplikacij.

Podjetje ePrvak d.o.o. je že več kot 10 let priznano razvojno in medijsko podjetje s strankami doma in v tujini. Specializirani so za digitalizacijo podjetij in spletne medije. Zaposlijo programerja oz. razvijalca (m/ž) na področju spletnih tehnologij (PHP, MySQL).

Podjetje Anni d.o.o. nenehno vlaga v svoje zaposlene. Poslovno priložnost in možnost za osebnostni razvoj ponujajo sistemskemu administratorju – začetniku (m/ž) s poznavanjem namiznih operacijskih sistemov Microsoft in Office okolij. Vaša naloga bo vzdrževanje IT okolij in spremljanje novosti na področju informacijske tehnologije.

Podjetje Guardiaris d.o.o. je visoko tehnološko podjetje, usmerjeno v raziskave in razvoj naprednih simulacijskih tehnologij. So strastna skupina inovatorjev, inženirjev, grafikov in znanstvenikov s 16 letno tradicijo, ki premika meje med virtualnim in realnim svetom. V svoj tim vabijo strastnega C++ razvijalca/-ko, ki bo s svojim znanjem prispeval/-a k inovativnemu razvoju njihovega 3D grafičnega pogona (game engina).

V Nudge Labs d.o.o. vabijo QA inženirja/ko, ki bi na njihovih projektih vzpostavil/a avtomatizacijo testov in (so)oblikoval/a QA procese po sodobnih smernicah. Ponujajo konkurenčno plačilo in pa umirjeno delovno okolje.

Endava že več kot 21 let spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo ter pomaga vodilnim svetovnim podjetjem pri pospešenem izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in tržnih priložnosti. Iščejo izkušene .NET razvijalce
programske opreme (m/ž), ki bi se pridružili njihovi ekipi v Ljubljani ali Mariboru in se skupaj spopadli z novimi izzivi.

Iščejo tudi Java razvijalca začetnika (m/ž) z velikim potencialom, ki bi se lahko pridružil in postal del naše vedno večje ekipe pri vznemirljivem FinTech projektu. Ekipi Endava se lahko pridruži tudi izkušeni inženir za avtomatizirano testiranje (m/ž), ki bo skrbel za ustvarjanje podrobnih, celovitih in dobro strukturiranih testnih načrtov in testnih primerov.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali pa se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več

RAČUNALNIŠKE STORITVE SREČKO GLUŠIČ s.p.

Rimska cesta 3, 8210 Trebnje, Tel: 031 499 455
G-Tech, Srečko Glušič s. p., je računalniško podjetje, ki se uspešno ukvarja s svetovanjem, prodajo, servisom in reševanjem osebnih podatkov na vaših računalnikih. Skrb za ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

THRIVE informacijske storitve, d.o.o.

Bukovje 17, 2370 Dravograd, Tel: 040 893 763
Ni dvoma, da so računalniki, računalniška omrežja in ostala internet stvari (IoT) tehnologija pomembno vplivala na sodobni svet. Težko si je predstavljati obdobje, ko so bile ... Več