Telefoni
15.02.2019 09:11
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Tako bi lahko izgledal prepogljiv telefon Xiaomi

Prepogljiv telefon Xiaomi naj bi bil nekaj povsem fantastičnega.
Prepogljiv telefon Xiaomi naj bi bil nekaj povsem fantastičnega.

Pred časom smo poročali o tem, da naj bi inženirji podjetja Xiaomi pripravljali poseben tablični računalnik, ki ga bo mogoče prepogniti kar trikrat in ga tako dejansko spremeniti v kompaktni pametni mobilni telefon. Pri podjetju Xiaomi naj bi dejansko pripravljali dva upogljiva izdelka, poimenovana Xiaomi Dual Flex in Xiaomi MIX Flex, pri čemer se gumbi za upravljanje z napravama nahajajo na zgornjem robu zaslona, podatkovni vmesnik USB-C pa na spodnjem.

Ker je bilo o prvem upogljivem mobilnem telefonu Xiaomi napisanega veliko, ne preseneča, da so na podlagi informacij zanesenjaki spletnega portala LetsGoDigital pripravili prve slike prihajajočega izdelka. Čeprav gre tu le za sliko, izdelano na podlagi objavljenih informacij, so pri podjetju Xiaomi potrdili, da so se zanesenjaki spletnega portala LetsGoDigital zelo približali končnemu izdelku. Pri tem velja omeniti, da gre pri upogljivih pametnih mobilnih telefonih Xiaomi Dual Flex in Xiaomi MIX Flex šele za prototipa, kar pomeni, da bo končni izdelek lahko izgledal precej drugače.

Trenutno žal še ni podatkov o tem, kdaj bo inovativna in upogljiva naprava ugledala luč sveta. Po vsej verjetnosti se bo to zgodilo proti koncu leta, čeprav zagotovil za to seveda (še) ni.


Prijavi napako v članku