Nas in strežniki
13.06.2024 13:57
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Synology premierno predstavlja napredne rešitve na sejmu Synology Solution Exhibition 2024

Na sejmu Synology Solution Exhibition 2024 na Tajvanu Synology ponuja predogled svojih naprednih rešitev za zaščito in upravljanje podatkov ter specializiranih rešitev za nadzor, ki predstavljajo tri popolnoma nove linije izdelkov: naprave za zaščito podatkov ActiveProtect, platformo za shranjevanje in upravljanje podatkov serije GS ter Synologyjeve kamere, podprte z oblačno rešitvijo C2.
Foto; Synology
Foto; Synology

“V današnjem hitro razvijajočem se digitalnem okolju bo sposobnost shranjevanja, obdelave in izkoriščanja podatkov določala jutrišnje vodilne na trgu,” je dejal Philip Wong, ustanovitelj in predsednik podjetja Synology. “Naša zaveza je omogočiti uporabnikom, da to dosežejo z našimi nenehnimi inovacijami in širitvijo na vseh področjih.”

Naprave za zaščito podatkov ActiveProtect

Namensko izdelana linija naprav za zaščito podatkov ActiveProtect odpravlja zapletene izzive pri uvajanju in dimenzioniranju sistemov za hrambo podatkov. Organizacije lahko dokončajo namestitev, določijo globalne načrte varovanja in začnejo ščititi svoje podatke in dokumente pred izsiljevalsko programsko opremo in drugimi grožnjami v manj kot 10 minutah. ActiveProtect omogoča hitro in učinkovito zaščito podatkov, s čimer zagotavlja varnost in mirnost za vaše poslovanje.

ActiveProtect zagotavlja enoten vmesnik z nadzorno ploščo, ki omogoča upravljanje do 2.500 več-strežniških namestitev z več odjemalci prek globalno uporabljenih pravilnikov o nespremenljivosti, hrambi in zaščiti dokumentov.

S prenovljenim mehanizmom za varnostno kopiranje, podporo za globalno deduplikacijo na strani vira in arhitekturo globalne nespremenljivosti, naprave ActiveProtect nudijo najboljšo zmogljivost varnostnega kopiranja in obnove po katastrofi v svojem razredu, hkrati pa znižujejo stroške upravljanja.

Razširljiva platforma za shranjevanje in upravljanje podatkov serije GS

Serija GS je nova razširljiva platforma za shranjevanje in upravljanje podatkov podjetja Synology, ki temelji na visoko učinkoviti in prilagodljivi arhitekturi. Grozdi GS z do 96 vozlišči podpirajo protokole za datoteke in objekte ter ponujajo neobdelane zmogljivosti shranjevanja do 20 PB in do 150.000 sočasnih povezav za Synology Drive in Office, kar omogoča podporo naraščajočim potrebam po shranjevanju in produktivnosti.

Z novim razširljivim operacijskim sistemom, zasnovanim za nemotene operacije in celovitost podatkov, upravljanje grozdov serije GS prinaša preobrazbo za podjetja in velike organizacije, saj poenostavlja kompleksne procese in izboljšuje učinkovitost.

C2 Surveillance Station video nadzor kot storitev

C2 Surveillance Station in kamere C2 bodo podpirale celovite možnosti zasebnosti in varnosti. Večslojno šifriranje end-to-end od kamere do gledalca zagotavlja, da so videoposnetki dostopni samo pooblaščenim uporabnikom, ki imajo tudi šifrirni ključ. Edge AI omogoča hitro in lokalizirano zaznavanje ljudi, vozil in vdorov neposredno na kameri.

Synology bo predstavil samostojno rešitev C2 Surveillance Station pozneje v letu 2024. Obstoječa hibridna storitev dvojnega snemanja v oblaku za lokalne NVR-je, C2 Surveillance, bo zaradi lažje identifikacije preimenovana v C2 Backup for Surveillance.

Dodatni utrinki z dogodka

Poleg novih izdelkov je Synology predstavil tudi pomembne posodobitve svojih obstoječih rešitev. Med njimi je konzola Synology AI Console za centralizirano upravljanje integracije Office Suite GenAI in Synology Tiering za optimizacijo vročih in hladnih podatkov v velikih sistemih.

Razstavljeni so bili tudi novi dodatki k Synologyjevi lokalni nadzorni postaji, vključno s kamero ribje oko FC600, kamero s spremenljivim zumom BC800Z in podporo za krmilnike vrat Axis, kamere Vivotek LPR in rešitvijo za prepoznavo registrskih tablic Plate Recognizer.

Za več informacij o izdelkih Synology obiščite spletno stran slovenskega distributerja Xenon forte d.o.o.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Foto: Freepik Pametni zasloni Potrebujete ... Več

Apogej Tech, d. o. o.

Špindlerjeva 22 , 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655
Težko je doumeti razsežnost informacijske tehnologije in njenega vpliva na poslovno in zasebno sfero. Uporablja se praktično povsod, od običajne elektronike (tablice, računalniki, ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več