Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
03.06.2024 15:45

Deli z drugimi:

Share

Synology poglablja integracijo s krmilniki vrat AXIS

Synology je napovedal podaljšanje devetletnega partnerstva z Axis Communications, podjetjem za omrežno tehnologijo in vodilnim v industriji, ki ponuja rešitve na področju videonadzora, nadzora dostopa, domofonov in avdio sistemov. Partnerstvo združuje videonadzor s fizičnim nadzorom dostopa in ponuja celovito rešitev za varovanje prostora z enostavno namestitvijo, vzdrževanjem in razširljivostjo.

»Partnerstvo z Axis zagotavlja naši obsežni uporabniški bazi sistemskih integratorjev in končnih uporabnikov dostop do najnovejših izboljšav programske opreme, varnostnih posodobitev ter učinkovitega upravljanja in uvajanja nadzora na ravni podjetja,« je pripomnil Josh Lin, vodja skupine za nadzorne sisteme pri Synology.

S povedanim se strinja tudi Regina Shang, direktorica prodaje za Hongkong in Tajvan pri Axis Communications: »Naše partnerstvo s podjetjem Synology je vzpostavljeno na dolgi rok in temelji na medsebojnem zaupanju in skupnem poslanstvu. Sodelovanje potrjuje zaupanje v kakovost, saj nenehno uvajamo inovacije s katerimi ponujamo strankam dodano vrednost in rešitve za različne zahteve glede nadzora fizičnega dostopa.”

V najnovejši različici rešitve za nadzor Surveillance Station 9.2 je Synology brez težav integriral AXIS A1610 in A1610-B, najnovejša modela omrežnih krmilnikov vrat. Ta integracija ponuja hkratno spremljanje video virov skupaj z nadzorom dostopa v realnem času, kar uporabnikom omogoča, da določijo pravila dostopa za določene termine in lokacije, vizualno preverijo dogodke, ko se zgodijo, prejmejo takojšnja varnostna opozorila za morebitne incidente ali anomalije, hitro pridobijo posnetke, povezane z dostopom in nemoteno upravljajo nadzor dostopa na več lokacijah hkrati.

Synology lahko dodatno izboljša svoje sisteme za nadzor dostopa z naprednim prepoznavanjem obrazov z umetno inteligenco z integracijo Synologyjeve Deep Video Analytics (DVA), da omogoči samodejni dostop s prepoznavanjem posameznikov s potrebnimi pooblastili.

Več informacij

Raziščite lastnosti aplikacije Surveillance Station AXIS Door Controller in si oglejte najnovejše ponudbe modelov omrežnega krmilnika vrat AXIS A1610 Network Door Controller.

O nadzornih sistemih Synology >>.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Strežniki NAS Synology

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847