Programska oprema
03.10.2006 11:53

Deli z drugimi:

Share

Svetovna novost v programski rešitvi PosterJet


PosterJet 7 je dobil naslednika.

Podjetje Eisfeld Datentechnik, Canonov strateški partner na področju tiskalnikov velikega formata, je s programsko opremo PosterJet 8 predstavilo svetovno novost za računalnike z operacijskimi sistemi Mac OS in Microsoft Windows. Nova izvedba PosterJeta omogoča vzporedno upravljanje več tiskalnikov velikega formata s svojo preizkušeno tehnologijo obdelave rasterskih slik (RIP), pri tem pa za dvig storilnosti s pridom izkorišča zmogljivosti sodobnih osebnih računalnikov.

En sam strežnik PosterJet 8 upravlja različne tiskarske naloge na več tiskalnikih velikega formata hkrati, s čimer odpira nove možnosti izboljšanja storilnosti in povečanja razširljivosti. S funkcijo “tiskanja med obdelavo” se proces tiskanja zažene v nekaj sekundah tudi na več tiskalnikih.

PosterJet 8 je ohranil zanesljivost in enostavnost uporabe, ki ju ceni več kot 30.000 uporabnikov po vsem svetu.

S povsem novo različico 8 se je družina izdelkov PosterJet še dodatno povečala in poenostavila. Funkcionalnosti in visoko razvite zmogljivosti postavljajo PosterJet na vodilno mesto programske opreme RIP za tiskalnike velikega formata, od velikosti 17 do 60 palcev. Profesionalni dodatni moduli ga dopolnjujejo z naprednimi možnostmi, kot je preverjanje.


Prijavi napako v članku