Televizorji
04.09.2014 18:42
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Svet iger na velikem zaslonu philipsovih televizorjev

Svet iger na velikem zaslonu philipsovih televizorjev
Svet iger na velikem zaslonu philipsovih televizorjev

TP Vision v Philipsove televizorje, ki jih poganja Android, vključuje še igre na oblaku OnLive. Gre za prve evropske televizorje, ki podpirajo storitve iger na oblaku OnLive in v Sloveniji so v prodaji od začetka septembra. Sistem omogoča igranje video iger na velikem zaslonu brez potrebe po igralni konzoli.

Integracija takojšnjega dostopa do platforme iger OnLive s Philipsovega televizorja s sistemom Android omogoča preprost dostop do številnih iger brez potrebe po igralni konzoli. Navdušenci nad igrami lahko tako sledijo najnovejšim igram na OnLive s preprosto priključitvijo gamepada na televizor. Philipsovi televizorji podpirajo širok spekter gamepadov, ki temeljijo na XInputu. Ni pomembno, ali le preganjamo dolgčas z družino ali pripravljamo akcijski večer za prijatelje, knjižnica OnLive zajema vse vrste iger, od družinskih do tekmovalnih in pustolovskih, nabor pa se iz dneva v dan veča.

Edinstvenost, ki jo sistem iger OnLive ponuja Philipsovim uporabnikom, je, da lahko igramo sami ali sodelujemo in tekmujemo s prijatelji tudi na daljavo ter preko drugih naprav, kot so osebni ali tablični računalnik. Brezskrbno lahko zamenjamo napravo tudi med igranjem, saj oblak samodejno shrani in sinhronizira igre na vseh napravah. Tako lahko vedno, ne glede na to, kje smo, nadaljujemo z igranjem, kjer smo končali.

Sistem iger OnLive je na voljo na vseh Philipsovih televizorjih, ki jih poganja Android. Velika izbira teh televizorjev omogoča, da izberemo tistega, ki najbolj ustreza našim potrebam.

Ob vsem tem pa se s svetlobnim sijem Ambilight, ki se preliva z zaslona Philipsovih televizorjev na steno za njim, še bolj potopimo v igre in jih doživimo v njihovi polnosti, saj ga lahko vključimo v način ‘igre’. Tako Ambilight hitro sledi akcijskim prizorom ali športnim potezam za povsem realistično igralno izkušnjo.


Prijavi napako v članku