Računalništvo, telefonija
08.07.2020 12:07

Deli z drugimi:

Share

Superpoceni telefona Honor s podporo omrežju 5G!

Poceni telefona Honor X10 Max 5G in Honor 30 Youth Edition ponujata polno podporo za mobilno omrežje 5G!
Poceni telefona Honor X10 Max 5G in Honor 30 Youth Edition ponujata polno podporo za mobilno omrežje 5G!

Nova generacija brezžičnih omrežij je tukaj in kar nekaj držav se bori za prvo mesto na globalnem trgu razvoja 5G tehnologije. Ne preseneča, da je uporabnikom storitev mobilne telefonije vse bolj dostopna in jim prinaša številne prednosti, predvsem v obliki hitrejšega prenosa podatkov. Ker pa so za uspeh novega mobilnega omrežja ključnega pomena poceni pametni mobilni telefoni s podporo zanj, so pri podjetju Honor poskrbeli za pripravo kar dveh odličnih naprav, združljivih z novim omrežjem, in sicer modela Honor X10 Max 5G in Honor 30 Youth Edition.

Zmogljivejši model Honor X10 Max 5G razpolaga z zaslonom s kar 18-centimetrsko oziroma 7,09-palčno diagonalo, kar pomeni, da bo kot nalašč tudi za igranje iger in predvajanje večpredstavnostnih vsebin. Zahtevnejšim nalogam je kos mobilni procesor MediaTek Dimensity 800 5G, celoto pa zaokrožuje mobilni operacijski sistem Android 10 z grafičnim vmesnikom MagicUI 3.1. Za zajem fotografij sta na voljo glavno slikovno tipalo ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk in tipalo za globino ločljivosti dveh milijonov slikovnih točk, za sebke pa je na voljo spletna kamera ločljivosti osem milijonov slikovnih točk, ki se zlahka odreže tudi v najtežjih pogojih.

Nekoliko cenejši model Honor 30 Youth Edition pa je opremljen z zaslonom s 16,5-centimetrsko oziroma 6,5-palčno diagonalo ter frekvenco osveževanja 90 hercev. Tudi ta model je opremljen z mobilnim procesorjem MediaTek Dimensity 800 5G, na vgrajenem pomnilniku pa je nameščen mobilni operacijski sistem Android 10 z grafičnim vmesnikom MagicUI 3.1.

Pametni mobilni telefon Honor X10 Max 5G je na kitajskem na voljo v dveh različicah, pri čemer je cenejša opremljena s šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 64 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov, zmogljivejša pa z osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 128 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. Za vstopno različico novosti je treba odšteti zgolj preračunanih 250 evrov, za zmogljivejšo pa preračunanih 320 evrov. Model Honor 30 Youth Edition je nekoliko cenejši, tudi ta pa je na voljo v dveh različicah z enako količino sistemskega pomnilnika in vgrajenega prostora kot njegov večji model.


Prijavi napako v članku