Igre
14.07.2020 16:05

Deli z drugimi:

Share

Superhot dobiva dodatek, ki ga bo moč prenesti brezplačno

Razširitev naj bi bila mnogo daljša od prvotne igre.
Razširitev naj bi bila mnogo daljša od prvotne igre.

Inovativna prvoosebna streljanka Superhot, v kateri čas teče le, ko se premikamo, bo v tem tednu postala bogatejša za dodatek Mind Control Delete. Ta je začel nastajati že pred leti in naj bi bil kar štirikrat večji od prvotne igre.

Superhot je z domiselnim konceptom ter minimalističnim slogom prvotno navdušil na osebnih računalnikih februarja 2016, kasneje pa še na konzolah. Dobil je tudi ločeno različico za navidezno resničnost, ki se je izkazala za ponovni uspeh neodvisne ekipe z nazivom Superhot Team, saj je bila prodana v več kot 2 milijona izvodih.

Mind Control Delete bo na voljo 16. julija in bo zastonj za tiste, ki so ali še bodo igro Superhot kupili pred tem. Do brezplačnega prenosa pa naj sicer ne bi bili upravičeni tisti, ki so igro prejeli zastonj (na primer v Epic Games Store).

Če ste Superhot slučajno prezrli ali odlašali z nakupom, imate sedaj dober razlog za nakup. Gre namreč za eno najbolj zabavnih streljank te generacije, ki pa je s približno komaj dve uri dolgo enoigralsko kampanjo resda super kratka. Zato bo vsekakor zanimivo videti, kaj vse so avtorji vključili v razširitev Mind Control Delete.


Prijavi napako v članku