Igre
03.08.2021 09:00

Deli z drugimi:

Share

Stray: mačja pustolovščina v robotskem mestu

Stray je pustolovska zgodba o mački, ki se loči od svoje družine v kibernetskem svetu, kjer na vsakem vogalu prežijo neznane nevarnosti.
Stray je pustolovska zgodba o mački, ki se loči od svoje družine v kibernetskem svetu, kjer na vsakem vogalu prežijo neznane nevarnosti.

Ste se kdaj vprašali, kaj naši hišni ljubljenčki počnejo ponoči ali izven meja naše hiše? Računalniška igra Stray je akcijsko pustolovska zgodba o mački, ki se bori za preživetje v kibernetskem svetu. Igra je bila prvič predstavljena na Sonyjevem razstavnem dogodku leta 2020. Sedaj smo dobili nov napovednik in nekaj dodatnih podrobnosti.

Nov posnetek se poglobi v samo mehaniko igre. Kot poškodovana mačka, ločena od družine, boste manevrirali skozi pozabljeno, zapuščeno in zelo nevarno mesto. Čakajo vas preproste in zapletene uganke, medtem ko boste raziskovali in odkrivali skrivnosti. Na prvi pogled je razpadajoče mesto videti povsem običajno, a kmalu postane jasno, da ta svet ni podoben našemu. Na začetku se boste težko ubranili pastem kibernetskega sveta, sčasoma pa boste dobili nove prijatelje in pridobili nove sposobnosti in opremo za ubranitev pred vsemi nevarnostmi.

Stray je bila prvotno načrtovana za izid proti koncu leta 2021, vendar so uradni izid sedaj prestavili na začetek leta 2022. Igra bo na voljo za Playstation 4/5 in osebne računalnike. Več o igri lahko spremljate tukaj.

Še več napovednikov in najnovejših gaming novic pa v naši rubriki Igre.

Vas zanima več iz te teme?
PlayStation igre Steam igre napovedi iger

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

COMMA d. o. o.

Ulica heroja Šaranoviča 27, 2000 Maribor, Tel: 040 756 756
Vrhunska izvedba, korektne cene in dobre reference najprimerneje opišejo podjetje Comma d. o. o., ki že 18 let ponuja izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin s podporo strankam ... Več

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577

ZASLON TELECOM d.o.o.

Brnčičeva 13, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 563 43 30
Zaslon Telecom razvija visokotehnološke rešitve za brezpapirno poslovanje, CTI tehnologije ter interaktivne rešitve na dotik. Več

MintPOS, programska oprema, d.o.o.

Pot za Brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 81
Uspešna maloprodajna podjetja dnevno opravijo številne transakcije, včasih tudi na tisoče. Za obvladovanje takšnega obsega se morajo podjetja opremiti z orodji, tako strojnimi ... Več