Računalništvo, telefonija
11.03.2009 15:53
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Storitev Minusiraj za znižanje mesečnega računa

Z oglasi do nižjega računa pri Simobilu.
Z oglasi do nižjega računa pri Simobilu.

Družba Si.mobil v sodelovanju s podjetjem Sinhro odslej svojim naročnikom ponuja ekskluzivno možnost dodatnega znižanja mesečnega računa s storitvijo Minusiraj. V zameno za prejemanje informativnih sporočil MMS si lahko Si.mobilovi naročniki znižajo mesečni račun za 0,1 EUR na prejeti oglas. Pri tem bodo prejeli največ pet sporočil dnevno oziroma 50 mesečno in si tako znižali račun do 5 EUR na mesec. Si.mobilovi naročniki, ki bodo storitev Minusiraj aktivirali v marcu, si bodo tekoči mesečni račun znižali še za dodatne 3 EUR.

Prijava na storitev in vsa sporočila so za uporabnika brezplačna. Uporabnik se lahko na storitev Minusiraj registrira tukaj. Ob prijavi ima uporabnik možnost navesti zanj relevantne informacije, kar mu bo omogočilo prejemanje informativnih sporočil, prilagojenih njegovim interesom. Uporabnik lahko iz storitve Minusiraj izstopi in se tako odjavi od prejemanja informativnih sporočil kadarkoli, in sicer tako, da pošlje sporočilo SMS s ključno besedo MINUSIRAJ STOP na 4004 ali pa to sporoči na minusiraj@mooble.si.

Storitev Minusiraj deluje v obliki sporočil SMS/MMS, pri čemer je lahko oglas tudi vabilo, kupon, darilo, pesem, kmalu pa bo ponudba vključevala tudi možnosti prejemanja video sporočil. Storitev Minusiraj deluje na vseh telefonih, ki imajo možnost prejemanja sporočil MMS in imajo aktivirano storitev za prenos podatkov. Če uporabnik na telefonu nima nastavljenega prejemanja sporočil MMS ali prenosa podatkov, bo prejemal le sporočila SMS. Možnost prejemanja sporočil MMS si uporabnik lahko brezplačno namesti na Si.mobilovi spletni strani.


Prijavi napako v članku