Tiskalniki in skenerji
27.05.2009 08:00

Deli z drugimi:

Share

Storilnost in stroškovna učinkovitost za podjetja vseh velikosti

Stroški tiskanja pogosto dosegajo tri odstotke celotnih odhodkov podjetja.
Stroški tiskanja pogosto dosegajo tri odstotke celotnih odhodkov podjetja.

Canon Adria, glavni sponzor Microsoftove NT konference 2009, predstavlja Canonov koncept varnega, visoko storilnega in stroškovno učinkovitega poslovnega okolja. Na področju tiskanja je prikazan najnovejši Canonov sistem za mala in srednja podjetja Security and Cost Control Pack. Ta tudi manjšim poslovnim subjektom omogoča uporabo orodij za nadzor izpisovanja, ki so uveljavljena v korporacijah po vsem svetu. Z novo rešitvijo za upravljanje dokumentov Therefore 2009, nadgradnjo rešitve ADOS 6.2, pa namerava Canon preseči uspeh in priljubljenost dosedanje rešitve, saj prinaša veliko bolj intuitiven uporabniški vmesnik.

Mnoga podjetja ne izkoriščajo povsem svoje tiskalniške infrastrukture, čeprav stroški tiskanja pogosto dosegajo tri odstotke celotnih odhodkov podjetja. Canon s svojo najnovejšo rešitvijo Security and Cost Control Pack izboljšuje tiskalniško okolje ter zmanjšuje stroške z njegovo optimizacijo, pri tem pa uvaja učinkovit nadzor dostopa do večfunkcijskih naprav v podjetju. Pri tem lahko prihranki znašajo tudi do 30 odstotkov.

Predstavljena rešitev organizacijam omogoča, da z zmernimi stroški dosežejo raven obvladovanja dokumentov, ki je v praksi v velikih podjetjih. Z namestitvijo programske opreme neposredno v tiskalnik namesto v tiskalniški strežnik se namreč izognejo strošku nakupa in vzdrževanja strežnika, znižajo se stroški izpisov, izboljša pa se tudi varnost.


Prijavi napako v članku