Računalništvo, telefonija
Telefonija
29.09.2023 06:42
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte igrivi čar ovitkov za Galaxy Z Fold5 in Galaxy Z Flip5

Za uporabnike, ki želijo svoje naprave ohraniti v najboljšem stanju, je ovitek za telefon nepogrešljiv. Poleg tega ovitki izboljšajo mobilno izkušnjo z dodatno funkcionalnostjo in neomejeno izbiro stilov.

Da bi uporabnikom pomagali prilagoditi svoje naprave in jih zaščititi, je podjetje Samsung Electronics predstavilo novo linijo ovitkov po meri za nova prepogljiva telefona Galaxy Z Fold5 in Galaxy Z Flip5.

Za udobnejše rokovanje s pisalom S Pen je tu Galaxy Z Fold5 tanek ovitek s pisalom S Pen

Tanek ovitek s pisalom S Pen je na voljo v grafitni barvi s črnim S Pen pisalom, v peščeni barvi z mareličnim S Pen pisalom in v ledeno modri barvi s pisalom S Pen v barvi limete.

Galaxy Z Fold5 tanek ovitek s pisalom S Pen ima tanko obliko, v katero brez težav pospravite telefon Galaxy Z Fold5 in S Pen pisalo. Poleg privlačnih barv ovitek odlikujejo tudi reciklirani plastični materiali[1], s katerimi lahko uporabniki zaščitijo svoje telefone in pisalo S Pen, pri tem pa ne pozabijo na planet.

Iz Galaxy Z Fold5 tankega ovitka s pisalom S Pen lahko uporabniki izvlečejo S Pen pisalo s pritiskom na gumb na vrhu vgrajene reže za S Pen pisalo in ga priročno shranijo tako, da ga vstavijo nazaj v režo.

Delanje zapiskov še nikoli ni bilo tako enostavno. S pritiskom na gumb izvlecite S Pen pisalo iz reže in ga potisnite nazaj v režo, dokler se ne zaskoči na svoje mesto. Z Galaxy Z Fold5 tankim ovitkom s pisalom S Pen je napačno odlaganje pisala S Pen stvar preteklosti.

Zagrabi in glej – popolno doživetje ob gledanju z Galaxy Z Fold5 stoječim ovitkom s paščkom

Galaxy Z Fold5 stoječi ovitek s paščkom je na voljo v peščeni in grafitni barvi.

Da bi osupljivi zaslon telefona Galaxy Z Fold5 kar najbolje izkoristili, vam Galaxy Z Fold5 stoječi ovitek s paščkom ponuja pašček, ki ga lahko preprosto zamenjate za snemljivo stojalo in tako omogočite celozaslonsko gledanje kjerkoli in kadarkoli.

Galaxy Z Fold5 stoječi ovitek s paščkom se ponaša z izjemno prenosljivostjo s stojalom (levo) ali pa s paščkom (desno).

Stojalo omogoča udobno gledanje vsebin na telefonu Galaxy Z Fold5 brez uporabe rok, pašček za pritrditev pa zagotavlja stabilen in varen oprijem za lažje prenašanje.

Uporabniki lahko stojalo priročno odstranijo in zamenjajo s paščkom tako, da stojalo potisnejo ven, pašček pa potisnejo v režo.

Poleg tega preprosta a praktična zasnova uporabnikom omogoča, da odstranljivo stojalo in pašček prosto zamenjajo z drugimi združljivimi dodatki ohišja, kar omogoča popolno prilagoditev potrebam naprave in slogovnim preferencam.

Tako kot Galaxy Z Fold5 tanek ovitek s pisalom S Pen tudi Galaxy Z Fold5 stoječi ovitek s paščkom vključuje reciklirane plastične materiale[2].

Trpežen, a mehak – Galaxy Z Fold5 eko usnjeni ovitek

Ovitek je na voljo v grafitni in ledeno modri barvi.

Za tiste, ki iščejo bolj premium ovitek, je Galaxy Z Fold5 eko usnjeni ovitek odličen način za še lepši videz telefona Galaxy Z Fold5. Ovitek ima gladko zunanjost in mehko notranjo oblogo, ki se prijetno oprime telefona. Še več, ovitek iz eko usnja je izdelan iz bioloških in rastlinskih virov, vključno s koruzo in drugimi recikliranimi plastičnimi materiali[3].

Galaxy Z Fold5 eko usnjeni ovitek ima zunanjost prevlečeno z eko usnjem in mehko notranjo podlogo.

Podpis k sliki: Galaxy Z Fold5 eko usnjeni ovitek ima zunanjost prevlečeno z eko usnjem in mehko notranjo podlogo.

Medtem ko je nekatere dodatke za pametne telefone neprijetno držati dlje časa v rokah, je zunanjost Galaxy Z Fold5 eko usnjenega ovitka takšna, da je oprijem in rokovanje z napravo ves dan prijetno. Ovitek odlikuje prefinjena oblika, ki se prilega obliki telefona, uporabnikom pa zagotavlja, da je njihov telefon v varnih rokah in da bo zaščiten pred poškodbami.

Minimalistično oblikovanje z največjo prilagodljivostjo – Galaxy Z Fold5 prozoren večnamenski ovitek

Zunanjost Galaxy Z Fold5 prozornega večnamenskega ovitka.

Nekateri uporabniki imajo raje preprost ovitek, ki jim omogoča, da pokažejo svojo napravo. Galaxy Z Fold5 prozoren večnamenski ovitek je kot nalašč za to. Je prozoren in omogoča, da naprava Galaxy Z Fold5 zasije.

Galaxy Z Fold5 prozoren večnamenski ovitek uporabnikom omogoča uporabo večih priročnih dodatkov.

Galaxy Z Fold5 prozoren večnamenski ovitek na novo opredeljuje večnamenskost s prilagodljivimi dodatki za različne situacije. Vse od obročkov za fotografiranje do stojal za gledanje videoposnetkov in trakov za priročno prenašanje.

Elegantni ovitki z mehkim zaključkom – Galaxy Z Flip5 silikonski ovitek z obročem

Silikonski ovitek z obročem za Galaxy Z Flip5 je na voljo v marelični, kremni, vijolično-modri, mentol zeleni in barvi sivke.

Galaxy Z Flip5 silikonski ovitek z obročem združuje modo in funkcionalnost, saj mehkemu silikonskemu ovitku, ki se prilega vsakemu prstu, dodaja pastelne odtenke. Ovitek in obroč sta na voljo v petih barvah – marelična, kremna, vijolično modra, mentol zelena in sivka in sta izdelana iz recikliranih materialov[4].

Ovitek je kompaktno zasnovan tako, da je telefon tanek, uporabnikom pa omogoča, da si obroč udobno nataknejo okoli prsta in Galaxy Z Flip5, varno nosijo kamor koli gredo.

Popolnoma zaščiteno – Galaxy Z Flip5 preklopni eko usnjeni ovitek

Ovitek je na voljo v rjavo sivi, črni in kremni barvi.

Podobno kot ovitek za Galaxy Z Fold5 je tudi Galaxy Z Flip5 preklopni eko usnjeni ovitek izdelan iz usnja rastlinskega izvora za trpežno zasnovo, ki bo dolgo služila. Eleganten ovitek vključuje biološke in rastlinske materiale, kot so koruza in reciklirani plastični materiali[5], in telefonu Galaxy Z Flip5 dodajo trajnosten videz. Da bi značilen prepogljivi tečaj telefona med uporabo ostal zaščiten, ovitek omogoča dodatno zaščito za ta del telefona.

Galaxy Z Flip5 preklopni eko usnjeni ovitek se ponaša z gladko teksturo (zgoraj levo). Notranja obloga ovitka (zgoraj desno) varno pritrdi telefon na mesto, dodatni sloj (spodaj) pa pokriva tečaj, tako da je zaščiten, ko je telefon prepognjen ali odprt.

Kristalno jasna prilagodljivost – Galaxy Z Flip5 prozoren večnamenski ovitek

Zunanji del Galaxy Z Flip5 prozornega večnamenskega ovitka

Z Galaxy Z Flip5 prozornim večnamenskim ovitkom je preprosto vidna barva telefona. Naj bo mentol zelena, grafitna, kremna ali barva sivke. Ovitek je zasnovan iz recikliranih materialov[6], zato je barva naprave tu glavna zvezda.

Prikaz enega od načinov uporabe Galaxy Z Flip5 prozornega večnamenskega ovitka.

Podobno kot Galaxy Z Fold5 prozoren večnamenski ovitek je tudi ta Galaxy Z Flip5 prozoren večnamenski ovitek opremljen s prilagodljivim nastavkom za dodatke, ki izboljšajo uporabnost naprave v različnih situacijah.

Ovitki niso namenjeni le zaščiti telefonov. Novi ovitki, optimizirani za Galaxy Z Fold5 in Z Flip5, poudarjajo najboljše lastnosti obeh naprav. Z oblikami za vsak življenjski slog ovitki za Galaxy Z Fold5 in Z Flip5 zagotavljajo popolno prilagoditev za vrhunsko mobilno izkušnjo.


[1] Plastični del Galaxy Z Fold5 tanekega ovitka s pisalom S Pen vsebuje najmanj 15 % recikliranih materialov, ki so nastali po uporabi potrošnikov (UL ECVP 2809).

[2] Plastični del Galaxy Z Fold5 stoječega ovitka s paščkom vsebuje najmanj 15 % recikliranih materialov, ki so nastali po uporabi potrošnikov (UL ECVP 2809).

[3] Plastični del Galaxy Z Fold5 eko usnjenega ovitka vsebuje reciklirane materiale s certifikatom UL. Ovitek (EF-VF946) vsebuje najmanj 16 % recikliranih materijalov (UL ECVP 2809). To je vrednost, izmerjena na podlagi teže plastičnih delov.

* Ovitek vsebuje najmanj 1 % biološke vsebine (UL ECVP 9798).

** Zunanji ovoj ovitka vsebuje najmanj 10 % biološke  vsebine.

*** Galaxy Z Fold5 eko usnjeni ovitek je izdelan iz sintetičnega materiala z lastnostmi, podobnimi usnju, in ne iz pravega usnja. Zgornje okoljske trditve so omejene na reciklirano vsebino.

[4] Plastični del Galaxy Z Flip5 silikonskega ovitka z obročem vsebuje najmanj 15 % recikliranih materialov, ki so nastali po uporabi potrošnikov (UL ECVP 2809).

[5] Plastični del ohišja Galaxy Z Flip5 preklopnega eko usnjenega ovitka vsebuje reciklirane materiale s certifikatom UL.

Galaxy Z Flip5 preklopni eko usnjeni ovitek (EF-VF731) vsebuje najmanj 14 % recikliranih materialov (UL ECVP 2809). To je vrednost, izmerjena na podlagi teže plastičnih delov.

* Galaxy Z Flip5 preklopni eko usnjeni ovitek vsebuje najmanj 1 % biološke vsebine (UL ECVP 9798).

** Zunanje del ovitka vsebuje najmanj 11 % biološke vsebine.

*** Galaxy Z Flip5 preklopni eko usnjeni ovitek je izdelan iz sintetičnega materiala z lastnostmi, podobnimi usnju in ne iz pravega usnja. Zgornje okoljske trditve so omejene na reciklirano vsebino.

[6] Obroč prozornega večnamenskega ovitka za Galaxy Z Flip5 vsebuje najmanj 9,3 % reciklirane vsebine (UL ECVP 2809).

* Stranska tipka prozornega večnamenskega ovitka za  Galaxy Z Flip5 vsebuje najmanj 34 % vsebine iz bioloških virov (UL ECVP 9798).


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung Samsung Galaxy Z Fold5

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več

UV LED TISKALNIK

Brezje pri Dobrovi 74b, 1356 Dobrova, Tel: 041 735 643
Tisk Tavčar Tisk Tavčar d.o.o. je v osnovi družinsko podjetje z 20-leti grafičnih izkušenj, pa tudi strojništvo in elektronika jim nista tuja.Predstavljajo vam UV LED tiskalnik, ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več