Obvestila podjetij
12.04.2021 11:53
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Spoznajte HCI 2.0: HPE Nimble Storage dHCI

Spoznajte posodobljeno hiperkonvergirano infrastrukturo (HCI 2.0) z novo arhitekturo, ki prinaša izkušnje HCI z enotnim upravljanjem in operacijami, boljšo prilagodljivost dejanskim potrebam poslovanja in sistemsko zmogljivost.

Skrbniki virtualnega okolja se soočajo z zapletenostjo IT infrastrukture – treba je skrbeti za različna okolja, podporo tradicionalnim in hkrati sodobnim aplikacijam, nadzor nad širjenjem virtualnih strežnikov (VM), povezave med posameznimi elementi in hkrati za čim nižje stroške obratovanja celotnega informacijskega sistema.

Hiperkonvergirana infrastruktura (HCI) obravnava vse te izzive in omogoča preprost in boljši nadzor ter upravljanje prej naštetih izzivov. Ni dvoma, da hiperkonvergirana infrastruktura olajša življenje, vendar je za poslovno-kritične aplikacije nujna odpornost, višja zmogljivost in prilagodljivost pri širitvi sistema ob povečanem poslovanju.

Hewlett Packard Enterprise predstavlja posodobljeno hiperkonvergirano infrastrukturo (HCI 2.0) z novo arhitekturo, ki prinaša izkušnje HCI z enotnim upravljanjem in operacijami, osredotočenimi na virtualno okolje ter večjo razpoložljivost, boljšo prilagodljivost dejanskim potrebam poslovanja in sistemsko zmogljivost.

HPE Nimble Storage dHCI omogoča skrbnikom virtualnega okolja odpravo vseh omejitev, ki so značilne za »klasični« HCI. Poleg tega s pomočjo umetne inteligence (AI) HPE InfoSight prinaša popolnoma novo izkušnjo pri načrtovanju sprememb, optimizaciji zmogljivosti in upravljanju sistema HPE Nimble Storage dHCI ter omogoča hitro, učinkovito in enostavno nadgradnjo ter posodobitev sistema preko enotnega upravljanja – VMware vCenter. Sistem vključuje VMware vSphere® klasične LUN-e in VMware vSphere® Virtual Volumes™. Vse lastnosti HPE Nimble Storage dHCI so zagotovljene z integrirano programsko opremo NimbleOS in Nimble Connection Manager (NCM).

HPE Nimble Storage dHCI s HPE InfoSight ponuja popolno analizo delovanja in zdravja našega sistema, z napovedno analitiko hitro diagnosticira in identificira vzroke za vse vrste težav, mnogokrat še preden se pojavijo ali so zaznane s strani uporabnikov. Prednost takšnega načina dela je, da sistem z avtonomnim in proaktivnim delovanjem preprečuje napake in povečuje zanesljivost celotnega informacijskega sistema. Vse to je mogoče, ker so HPE sistemi preko HPE InfoSight povezani z umetno inteligenco, ki analizira ogromno količino sistemskih podatkov iz primerljivih IT okolij z vsega sveta. Administratorjem sistemov redno priporoča izboljšave in nujne ukrepe za preprečevanje težav, ki so se že pojavile in bile odpravljene pri drugih uporabnikih na svetu. Več o HPE InfoSight si lahko preberete v člankih, ki smo jih že objavili na našem blogu ali na spletni strani Hewlett Packard Enterprise:

HPE Nimble Storage dHCI sistem je predstavnik nove generacije hiperkonvergenčne infrastrukture. Spoznajte njegove ključne prednosti.

  • Hiter in enostaven – postavitev celotnega sistema v manj kot 15 minutah.
  • Umetna inteligenca – analiziranje stanja, svetovanje in preprečevanje težav.
  • Inteligenten in preprost za uporabo – IT sistem s popolno inteligenco in avtomatizacijo, osredotočeno na virtualna okolja. Nižji operativni stroški.
  • Šest devetk – zasnovan za 99,9999 % razpoložljivost s hitrostjo SSD diskovnih kapacitet (all-flash).
  • Učinkovit in razširljiv – možnost neodvisne razširitve računskega in diskovnega dela HCI sistema. Možnost širitve v oblak v nekaj preprostih korakih. Nizki stroški lastništva IT sistema (TCO = Total Cost of Ownership).

Vas zanima testna vožnja?

Prepričajte se, ali je HPE Nimble Storage dHCI prava rešitev za vaše poslovanje. Preizkusite ga zdaj. Od pametnega in preprostega upravljanja celotnega sistema, visoke zmogljivosti in učinkovitosti, do širitve HCI sistema brez »klasičnih« omejitev. V tej testni vožnji boste lahko:

  • nadzirali svoje okolje iz ene aplikacije,
  • upravljali aplikacije, podatke, vire in drugo,
  • preprosto dodali strežnik in preizkusili nadgradnjo z enim klikom.

Zato vam ni treba ničesar prenesti, le prijavite se in začnite.

HCI 2.0 v živo?

Želite preizkusiti HPE Nimble Storage dHCI s podatki in aplikacijami iz vašega okolja? HPE Nimble Storage dHCI sistem, ki se nahaja v našem demonstracijskem centru v Sloveniji, vam je na voljo. Pišite našemu strokovnjaku Petru Hucmanu, višjemu tehničnemu svetovalcu (p.hucman@selectium.com) in se dogovorite za testno vožnjo v živo!

Pridružite se nam na spletnem predavanju

Če vas zanima še več, pa se nam pridružite v četrtek, 15. aprila 2021, ob 14. uri, ko vam bomo na spletnem predavanju predstavili prednosti večkrat nagrajene HPE Nimble Storage dHCI rešitve. Prijavite se tukaj: https://bit.ly/3wD916H

Boštjan Dolinar in Petar Hucman, Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium

Vas zanima več iz te teme?
webinar hramba podatkov

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več
Bronasti partner

3BM d.o.o.

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Tel: 04 583 64 44
Kaj počnejo? servisirajo in prodajajo računalniško opremo, svetujejo pri nakupu in uporabi računalniške opreme, popravljajo industrijsko in laboratorijsko opremo, procesne računalnike. Kdaj ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več
Zlati partner

GENIS d.o.o.

Likozarjeva 1a, 4000 Kranj, Tel: 04 251 93 00
Genis svojim partnerjem zagotavlja vrhunske storitve in informacijske rešitve za podporo pri optimizaciji poslovanja ter uvajanju novih poslovnih in vodstvenih modelov. Danes je podjetje ... Več