Računalništvo, telefonija
Telefonija
Slušalke
27.03.2023 18:39

Deli z drugimi:

Share

Slušalke, ki se vas bodo držale kot klop

Nočna mora vseh športnikov, rekreativnih ali profesionalnih, so slušalke, ki med telovadbo ne ostanejo na svojem mestu.

Prave brezžične slušalke (TWS) so včasih prava loterija. Lahko se zgodi, da boste dobili slušalke, ki se bodo popolno prilegale vašim ušesom, na žalost pa je večja verjetnost, da boste med tekom, aerobiko, kolesarjenjem ali drugo športno dejavnostjo morali na trenutke popraviti lego slušalk.

Teh težav ne boste imeli s obušesnimi brezžičnimi športnimi slušalkami Philips TAA6606, ki skrbijo za harmonijo in duševni mir med vašo najljubšo vadbo. In pa seveda za vrhunski zvok, ki ga lahko dostavijo le zvočni gonilniki Philips.

Brezžične slušalke Philips TAA6606 uporabljajo tehnologijo kostne prevodnosti, ki kar prek naših ličnic prenaša zvočne vibracije vse do ušesnega kanala, kjer se pretvorijo v prodoren zvok. Prednost tovrstne zasnove ni le v visokokakovostnem zvoku, ampak tudi v prosti dostopnosti ušes. To pomeni, da lahko med poslušanjem vseeno zaznavate okoliške zvoke. Več informacij lahko najdete tudi na www.philips.si.

Vgrajene tekaške LED svetilke bodo skrbele za vidljivost med nočnimi aktivnostmi. Če vašega treninga ne zmoti niti dež, potem boste z odprtimi rokami sprejeli certifikat vodoodpornosti IP67, ki se pretaka po obroču in samih slušalkah. IP67 pomeni, da so športne slušalke Philips odporne na prah, potenje in potopitev v vodo do globine 1 metra za do 30 minut.

Športne slušalke Philips TAA6606 delujejo preko povezave Bluetooth (5.0). Upravljali jih boste s spremno Philips aplikacijo. Z enim polnjenjem boste lahko poslušali do 9 ur glasbe, v le 15 minutah pa jih boste lahko napolnili za hiter enourni tek. Če se boste morali med tekom ali kolesarjenjem nujno javiti na telefonski klic, bosta dva vgrajena mikrofona poskrbela, da boste jasno slišani, tudi v okoljih z veliko hrupa.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TP VISION
Za več informacij so vam na voljo pri TP VISION
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TP VISION? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

GS1 Slovenija

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 5898 320
GS1 Slovenija je neodvisna in nepridobitna organizacija na področju mednarodnih standardov GS1 za identifikacijo, zajem in elektronsko izmenjavo podatkov v Sloveniji. Ima preko ... Več
Zlati partner

Enaa / Gambit trade d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Gambit trade d.o.o. je eno najstarejših in uspešnejših računalniških podjetij pri nas. S svojo inovativnostjo premikajo meje. Tako so že leta 1999 postavili tudi Enaa prvo spletno ... Več
Zlati partner

E-Rasta d.o.o.

Vodnikova ulica 2, 2250 Ptuj, Tel: +386 (0) 70 474 398
Podjetje E-RASTA je inovativno podjetje, ki se osredotoča na razvoj tehnoloških rešitev v povezavi z biometričnimi fotografijami in identifikacijo. Njihova glavna storitevje aplikacija ... Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več