Računalništvo, telefonija
07.03.2019 14:24
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Športna pametna ročna ura za 18,59 evra

Športna pametna ročna ura za 18,59 evra
Športna pametna ročna ura za 18,59 evra

Pametne ročne ure so v zadnjem letu postale pravi hit. Z njimi si lažje organiziramo dan, lažje sledimo dogodkom, beleži pa tudi naše aktivnosti. LOKMAT MK 28 je večnamenska pametna ura s podporo za shranjevanje podatkov v oblaku. Kompatibilna je z operacijskim sistemom Android 6.0 ali novejšim in z iOS 7.0 ali novejšim ter ponuja izjemno izkušnjo.

Funkcija štoprarice podpira časovne podsekcije in prebujanje ozadja. LCD zaslon vam bo prikazoval korake, razdajo in kalorije, ki ste jih porabili, pa še marsikaj drugega. Z njo boste seveda lahko opravljali klice, pregledovali SMS sporočila, Twitter, Facebook, WhatsApp, uporabljali Skype. Imeli boste stalen pregled nad dnevnimi aktivnostmi, podatke pa kadarkoli in kjerkoli preverjali in analizirali.

Zdaj lahko pametno ročno uro LOKMAT MK 28 na straneh spletnega trgovca Ebay na povezavi https://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=183716872113 kupite za 18,59 evra. Poštnina zanjo je brezplačna (free shipping).

Ko je povezana s telefonom, boste lahko na razdalji do 10 metrov upravljali tudi z njegovo kamero. Odlikuje jo tudi preprost in jasen meni. Zvočni alarmi in opozorila bodo poskrbeli, da ničesar več ne boste zamudili. Prav tako vas zvok opozori, ko imate telefonski klic ali novo sporočilo. Vse opravke boste lahko pregledovali na zaslonu premera 2,9 centimetra.

Odporna je na vodo, a ni za prhanje in plavanje. V praksi to pomeni, da bo preživela tudi kak sprehod po dežju.

Energijo ji zagotavlja CR2430 baterija, ki bi pri normalni uporabi morala zdržati približno 8 mesecev, v načinu varčevanja z energijo bo baterija zdržala 4 mesece več. Podatki o gibanju ostanejo shranjeni v uri 15 dni, za trajno shrambo jih prenesite v oblak.

Teža: 86 g

Dolžina pasu: 26cm

Širina pasu: 2,2 cm


Prijavi napako v članku