Računalništvo, telefonija
30.04.2017 07:49

Deli z drugimi:

Share

Športna pametna ročna ura iz zapestnica v enem!

Acer Leap Ware združuje vse prednosti pametne ročne ure in fitnes zapestnice.
Acer Leap Ware združuje vse prednosti pametne ročne ure in fitnes zapestnice.

Podjetje Acer je predstavilo novo pametno ročno uro, ki se od konkurenčnih rešitev razlikuje predvsem z neprekinjenim merjenjem srčnega utripa in stalnim preverjanjem pripravljenosti posameznika. Naprava Acer Leap Ware dejansko združuje vse prednosti, ki jih ponujajo sodobne pametne ročne ure in fitnes zapestnice, kar pomeni, da je primerna tudi za športnike. K temu nedvomno veliko pripomore tudi zaslon s štiri centimetrsko (1,6-palčno) diagonalo v navezi z zaščitni steklom Corning Gorilla Glass SR, zmogljivim procesorjem MediaTek MT2523 in biometričnim čipovjem MT5211.

Ker je pametna ročna ura Acer Leap Ware opremljena s certifikatom IPX7 pomeni, da lahko zdrži do pol ure na globini enega metra, priročna pa je seveda tudi osvetlitev LED, ki jo sprožimo s pritiskom na namenski gumb. Ker je naprava opremljena z biometričnim tipalo, ta ponuja možnost merjenja srčnega utripa, stopnje obremenitve, raven stresa in drugih vitalnih znakov. Napolnjena baterija novosti pa zagotavlja od tri dni pa vse do pet dni avtonomije delovanja, pri čemer polnjenje poteka hitro.

Podjetje Acer bo pametno ročno uro in fitnes zapestnico Leap Ware ponudil v prodajo v tretjem četrtletju letošnjega leta. V prosti prodaji bomo morali zanjo odšteti okoli 140 evrov.


Prijavi napako v članku