Računalništvo, telefonija
28.09.2011 18:19

Deli z drugimi:

Share

Spopad poslovnih in tehnoloških rešitev v Areni

Arena poslovnih rešitev bo 25. oktobra 2011 v Koloseju v Ljubljani.
Arena poslovnih rešitev bo 25. oktobra 2011 v Koloseju v Ljubljani.

Podjetja vedno iščejo poti do konkurenčnih idej in rešitev. Še posebej v času krize je pomembno najti najboljše, najracionalnejše in najučinkovitejše izhode. V podjetju Frodx so se odločili ponuditi podjetjem novo in inovativno vrsto izhoda – Areno poslovnih rešitev, ki bo 25. oktobra 2011 v Koloseju v Ljubljani.

Dve kategoriji »gladiatorjev«

V Areni bosta nastopili dve kategoriji »gladiatorjev« – v prvi bodo predstavili rešitve, primerne za velike organizacije in javno upravo, v drugi pa rešitve, ki so narejene po meri podjetnikov in malih podjetij. »Poslovni gladiatorji bodo nastopili jedrnato, saj bodo imeli na voljo le pet minut za predstavitev svojo osnovne ideje. Po izboru občinstva z neposrednim elektronskim glasovanjem v kvalifikacijah pa bodo imeli trije finalisti eno uro časa za predstavitev svoje poslovne rešitve. Pri tem jim bosta pomagala strokovni panel in občinstvo s svojimi vprašanji na Areni in preko socialnih omrežij,« poudarja Igor Pauletič, direktor Frodxa in organizator Arene.

Ste pripravljeni na poslovne gladiatorje? Ste pripravljeni na izkušen in znan voditeljski par, ki bo popeljal občinstvo in nastopajoče skozi predtekmovanje in finalni boj? »V Areni bomo predstavili široko paleto storitev in produktov, kot so na primer storitev za povečevanje denarnega toka in zmanjšanje stroškov opominjanja dolžnikov, učinkovito vodenje poslovanja, preverjanje svoje informacijske varnosti z najemom hekerjev, spletna organizacija dogodkov, upravljanje odnosov s strankami, pametno vodenje delovnih procesov in vključevanje komunikacijskih storitev v svoje informacijske tokove,« pojasnjuje Pauletič.

Privlačne nagrade

Udeležba na Areni poslovnih rešitev je brezplačna, obiskovalci pa se bodo lahko potegovali tudi za privlačne nagrade, ki poosebljajo uspeh, izhajajoč iz konkurenčnosti poslovanja. Družba Porsche Verovškova, d. o. o. je omogočila dva vikend paketa – z audijem A6 in A1, družba Sava Hoteli Bled, d. d. pa je prispevala darilni bon za nočitev z zajtrkom za dve osebi v Grand Hotelu Toplice na Bledu.

Posebnost Arene so tudi njeni ambasadorji. Preverite, zakaj priporočajo udeležbo na Areni.


Prijavi napako v članku