Telefoni
27.08.2012 07:47

Deli z drugimi:

Share

Spemenite vaš iPhone 4/4S v novi iPhone 5

Za trendovsko ohišje je potrebno odšteti zgolj preračunanih 24 evrov.
Za trendovsko ohišje je potrebno odšteti zgolj preračunanih 24 evrov.

Novi Applov pametni mobilni telefon iPhone je pred vrati. Ta naj bi namreč luč sveta ugledal že 12. septembra. Novi iPhone naj bi bil opremljen s 4,08-palčnim oziroma 10,2-centimetrskim zaslonom, štirijedrnim procesorjem, enotno ohišje iz kovinskega stekla in še bogato paleto raznovrstnih dodatkov. Zaradi tega se tisti, ki so ravno kupili novi iPhone 4 ali 4S že tolčejo po glavi. Novi iPhone, ki bo precej boljši, bo namreč le malenkostno dražji od zdajšnjega.

Če želite uporabniki mobilnikov iPhone 4 in 4S kljub temu izpasti »kul«, vam »starega« aparata ni potrebno prodati. Za to je poskrbela spletna prodajalna iPhone5mod. Ta je namreč v prodajo ponudila posebno ohišje, ki pametni mobilni telefon iPhone 4 in 4S v trenutno prelevi v novi iPhone. Ohišje je bilo izdelano na osnovi špekulacij, ki trdijo, da bo novo ohišje izdelano iz kovine in stekla. Ker je kakovost izdelave ohišja zelo dobra, to gre v prodajo kot za stavo.

Trendovsko ohišje novega mobilnika iPhone je naprodaj na spletni strani http://goo.gl/DKmNi. Ker je to žal pred kratkim prejelo grožnjo s strani podjetja Apple, da v kolikor ne preneha s prodajo spornega ohišja, ga čaka tožba (http://goo.gl/5fLXX), nakup kmalu ne bo več mogoč. Kljub temu verjamemo, da bo podjetje iPhone5mod zagotovo našlo nov način prodaje tržno zanimivega ohišja za iPhone 4 in 4S. Mnogi so prepričani, da je Applova grožnja portalu iPhone5mod le še en dokaz več, da bo novi iPhone izgledal natančno tako, kot fotografije, ki so jih doslej objavili že številni spletni portali.

Vas zanima več iz te teme?
Apple telefoni

Prijavi napako v članku