Poslovne rešitve
21.09.2021 07:00

Deli z drugimi:

Share

Specialne rešitve po želji uporabnikov

Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«, to je specialnih rešitev po želji uporabnikov. Vsaka stranka ne glede na velikost ima svoje specifike, ki jih z veseljem implementiramo.

Eden naših najpomembnejših produktov je sistem za evidentiranje delovnega časa eTM. Več kot 10-letne izkušnje v različnih podjetjih, šolstvu, zdravstvu javni upravi in gospodarstvu ter nenehen razvoj zagotavljajo celovito rešitev evidentiranja in spremljanja delovnega časa.

Osnova sistema eTM so storitve v oblaku, ki se preko različnih odjemalcev uporabljajo na mobilnih napravah in računalnikih. Po skoraj desetih letih inovativnih pristopov in nenehnega izboljševanja, najdemo rešitev eTM v skoraj vseh vrstah ustanov (proizvodnja, bolnišnice, izobraževane ustanove, javni sektorji). eTM odlikuje velika sposobnost integracije v obstoječe sisteme ter odprtost, ki drugim sistemom omogoča uporabo podatkov in storitev. Celotna rešitev je v oblaku, namestitev ni potrebna, ni nadgradenj, zato je strošek sistema skozi leta bistveno nižji. Uporabnik se lahko sproti odloča, katere storitve bo uporabljal. Možna je enomesečna preizkusna doba sistema.

Osnovne funkcionalnosti sistema so evidentiranje delovnega časa (telefon, računalnik, registrator), planiranje delovnega časa (mesečno, tedensko), spremljanje opravljenega dela (delovni nalogi, opravila), zajemanje opravljenega dela na terenu, potni nalogi, sledenje vozil, rezervacija službenih vozil, naročanje in obračun malic, integracija v ostale sisteme podjetja (ERP, pošta).

Na tekočem smo tudi s Covid problematiko, z dodano funkcionalnostjo ki olajša pregled nad PCT pogoji.

Poslovna vizija našega podjetja je naprej slediti najsodobnejšim trendom na področju informacijske tehnologije ter ponujati svojim uporabnikom celovite in kakovostne programske produkte.

Več o informacij na spletni strani www.e-tm.si ali (02 3000 360).


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
eTM

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Nova Vizija, informacijski inženiring in svetovanje, d.d.

Celjska cesta 9, 3310 Žalec, Tel: 03 71 21 800
Odločitev, v katero informacijsko tehnologijo bi moralo vlagati vaše podjetje in v katere ne, je težka. Po eni strani želite biti tisti, ki je odgovoren za inovacije in rast ... Več
Zlati partner

XLAB

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področja oddaljenega namizja (ISL Online), avtomatizacije in upravljanja hibridne infrastrukture (XLAB Steampunk) ter umetne inteligence, napredne ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več