Poslovne rešitve
21.09.2021 07:00

Deli z drugimi:

Share

Specialne rešitve po želji uporabnikov

Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«, to je specialnih rešitev po želji uporabnikov. Vsaka stranka ne glede na velikost ima svoje specifike, ki jih z veseljem implementiramo.

Eden naših najpomembnejših produktov je sistem za evidentiranje delovnega časa eTM. Več kot 10-letne izkušnje v različnih podjetjih, šolstvu, zdravstvu javni upravi in gospodarstvu ter nenehen razvoj zagotavljajo celovito rešitev evidentiranja in spremljanja delovnega časa.

Osnova sistema eTM so storitve v oblaku, ki se preko različnih odjemalcev uporabljajo na mobilnih napravah in računalnikih. Po skoraj desetih letih inovativnih pristopov in nenehnega izboljševanja, najdemo rešitev eTM v skoraj vseh vrstah ustanov (proizvodnja, bolnišnice, izobraževane ustanove, javni sektorji). eTM odlikuje velika sposobnost integracije v obstoječe sisteme ter odprtost, ki drugim sistemom omogoča uporabo podatkov in storitev. Celotna rešitev je v oblaku, namestitev ni potrebna, ni nadgradenj, zato je strošek sistema skozi leta bistveno nižji. Uporabnik se lahko sproti odloča, katere storitve bo uporabljal. Možna je enomesečna preizkusna doba sistema.

Osnovne funkcionalnosti sistema so evidentiranje delovnega časa (telefon, računalnik, registrator), planiranje delovnega časa (mesečno, tedensko), spremljanje opravljenega dela (delovni nalogi, opravila), zajemanje opravljenega dela na terenu, potni nalogi, sledenje vozil, rezervacija službenih vozil, naročanje in obračun malic, integracija v ostale sisteme podjetja (ERP, pošta).

Na tekočem smo tudi s Covid problematiko, z dodano funkcionalnostjo ki olajša pregled nad PCT pogoji.

Poslovna vizija našega podjetja je naprej slediti najsodobnejšim trendom na področju informacijske tehnologije ter ponujati svojim uporabnikom celovite in kakovostne programske produkte.

Več o informacij na spletni strani www.e-tm.si ali (02 3000 360).


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
eTM

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri BIROMATIK NT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

BiromatikNT logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BIROMATIK NT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

TEAL d.o.o., Outletko.si

Kidričeva ulica 5, 3270 Laško, Tel: 03 734 00 70
Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1991. Od samega začetka se ukvarjajo s prodajo računalniških komponent. Leta 1999 so odprli poslovno enoto (trgovino) v Celju, pričeli pa so tudi ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

ARES RAČUNALNIŠTVO d.o.o.

Tržaška cesta 330, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 21 50
Ares računalninštvo d.o.o. vam po nakupu nudi brezplačno tehnično pomoč, izvaja pa tudi kompletne instalacije in servis računalniške opreme. Več