Računalništvo, telefonija
27.02.2021 08:37
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sophos in Qualcomm združila moči za zaščito končnih uporabnikov 5G naprav

Družba Sophos Group plc. je pred kratkim naznanila partnerstvo s tehnološkim gigantom Qualcomm Inc., da bi zagotovila zaščito končnih uporabnikov s produktom Intercept X za vse prenosne računalnike 5G, ki delujejo na računalniških platformah Qualcomm Snapdragon.
Sophos in Qualcomm združila moči za zaščito končnih uporabnikov 5G naprav
Sophos in Qualcomm združila moči za zaščito končnih uporabnikov 5G naprav

Glavno računalniško platformo Qualcomm 8cv, poganja osrednja procesorska enota, ki je bila izdelana na osnovi 7-nanometrske tehnologije za osebne računalnike z operacijskim sistemom Windows 10. Platforma omogoča stalno 5G povezljivost, ki temelji na tehnologiji pametnih telefonov in zagotavlja vrhunsko zmogljivost in učinkovitost tankih in lahkih prenosnikov brez ventilatorjev, ki se povezujejo s pomočjo mobilne tehnologije.

Zaščita, ki z umetno inteligenco in globokim učenjem zaustavi kibernetske grožnje

Sophos Intercept X bo osebnim računalnikom, ki jih poganja platforma Snapdragon 8cv, zagotovil vklopljeno stanje pripravljenosti za neprekinjeno komunikacijo z napravami, strojni pospeševalnik umetne inteligence z Qualcomm AI Engine pa bo poskrbel za hitrejše in učinkovitejše delovanje programske opreme Intercept X. Kombinacija naprednih tehnologij obeh proizvajalcev, pa bo uporabnikom takih naprav ponujala še druge varnostne prednosti.

Sophos pričakuje, da bodo produkti s kombinacijo Intercept X zaščite in platforme Snapdragon za Windows 10 uporabnike na voljo v drugi polovici leta 2021.

Več najdete na www.sophos.si/sl/novice

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOPHOS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOPHOS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOPHOS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku