Telefoni
05.02.2015 15:35

Deli z drugimi:

Share

SONICable: Kabel za hitrejše polnjenje mobilnikov

Z uporabo polnilnega kabla SONICable bo polnjenje mobilnika za kaj polovico krajše!
Z uporabo polnilnega kabla SONICable bo polnjenje mobilnika za kaj polovico krajše!

Avtonomija delovanja je poleg velikosti in kakovosti zaslona eden izmed ključnih prodajnih dejavnikov pri sodobnih pametnih mobilnih telefonih. Pri mnogih telefonih avtonomija delovanja namreč komajda preseže en dan, zato ga morajo uporabniki polniti tudi večkrat dnevno. Da pa bi polnjenje potekalo čim hitreje, pa so zanesenjaki pripravili kabel, ki lahko mobilno napravo napolni kar v pol manj časa.

Polnilni kabel SONICable je namreč »opremljen« s posebno tehnologijo, ki v največji možni meri izkoristi vir električne energije polnilne naprave. To seveda drži le v primeru, da za polnjenje mobilne naprave uporabimo zidni polnilec, v nasprotnem primeru pa bo polnjenje nekoliko daljše. Novost je pričakovano takoj navdušila uporabnike spletnega portala IndieGoGo (bit.ly/IndieGoGO-SONICable), saj so inovatorji od zahtevanih preračunanih 8,8 tisoč evrov še pred koncem prejeli že preračunanih 236 tisoč evrov.

Polnilni kabel SONICable bo v mesecu marcu na voljo tako za pametne mobilne telefone Andorid (microUSB) kot iPhone (Lighning), in sicer v enotni dolžini 1,2 metrov. Kabel pričakovano ni ravno poceni, saj je zan v prosti prodaji potrebno odšteti kar preračunanih 24 evrov.


Prijavi napako v članku