Računalništvo, telefonija
Digitalizacija
Poslovne rešitve
27.08.2021 12:00
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Softnet prisoten v enem od največjih nakupovalnih središč v Evropi

Andrej Boštjančič, direktor podjetja Softnet
Andrej Boštjančič, direktor podjetja Softnet

»Izredno sem ponosen, da smo podpisali pogodbo za upravljanje telekomunikacijske infrastrukture v največjem nakupovalnem središču v Severni Makedoniji, ki se bo predvidoma odprlo jeseni,« je z navdušenjem poudaril Andrej Boštjančič, direktor podjetja Softnet, ki je prisotno v kar 17-ih državah po vsem svetu.

Softnet bo tako svoje storitve ponujal v nakupovalnem središču East Gate Skopje, torej v prestolnici Severne Makedonije. »Gre za eno največjih nakupovalnih in zabavnih središč v tem delu Evrope. V petih nadstropjih se bo razprostiralo na kar 57.000 kvadratnih metrih. Nakupovalni center je zamišljen kot novo urbano središče mesta,« je opisal Andrej Boštjančič.

Softnet je v Severni Makedoniji sicer prisoten že dlje časa. Pred dvema letoma so v omenjeni državi tudi postali operater fiksne telefonije. »To močno olajša poslovanje vsem, ki poslujejo v več državah, saj lahko podporo za komunikacijsko infrastrukturo urejajo na enem mestu. S tem, ko ima podjetje vso podporo na enem mestu, se jim ni treba ukvarjati s posameznimi operaterji v državah, kjer imajo pisarne. Za vso komunikacijsko infrastrukturo poskrbi en sam operater. Vsaka stranka oziroma podjetje ima skrbnika, na katerega se obrne v primeru težav, ne glede na to, v kateri državi oziroma pisarni se ta pojavi,« je zaključil direktor Softneta.

Podjetje Softnet deluje že 25. leto, pred dobrimi tremi leti pa so na slovenski trg vstopili kot tretji ponudnik virtualnega mobilnega omrežja oziroma kot sedmi ponudnik mobilne telefonije. Njihova prednost je, da lahko podjetjem, tudi največjim, zagotovijo celostne telekomunikacijske storitve, ki so v celoti prilagojene potrebam posameznega podjetja. Strankam nudijo vso podporo na enem mestu, so hitro odzivni in prilagodljivi. Prisotni so v 17-ih državah: poleg Slovenije še na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Severni Makedoniji, Nemčiji, Avstriji, Bolgariji, Romuniji, Albaniji, Rusiji, na Kitajskem, v Singapurju, Vietnamu in na Filipinih. V Sloveniji imajo 18 zaposlenih, po vsem svetu pa več kot 55.

Več o podjetju Softnet na spletni strani softnet.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Softnet

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SoftNET d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SoftNET d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SoftNET d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COLBY d.o.o.

Ob Dravi 6, 2000 Maribor, Tel: 02 330 33 00
Podjetje Colby d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1993. Ukvarja se s prodajo iger za računalnike in igralne konzole. V začetku so prodajali preko pošte, kasneje preko lastne trgovine. ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

PC7 d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana, Tel: 01 519 70 65
Podatki so neverjetno močno sredstvo in v vsakem poslu sprožijo val rasti in razvoja. V napačnih rokah pa lahko povzročijo veliko škode. Zato je treba prizadevanja usmeriti v ... Več