Igre
19.10.2018 08:51
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slušalke Sennheiser CX300II težko dobite ceneje

Slušalke ponujajo odličen stereo zvok z dinamičnim bas temeljem in večjo ostrino ter izboljšano dinamiko.
Slušalke ponujajo odličen stereo zvok z dinamičnim bas temeljem in večjo ostrino ter izboljšano dinamiko.

Če si ljubitelj čistega zvoka in uživaš v dolgih urah poslušanja glasbe, in če morda razmišljaš o novih slušalkah, da bo glasba s tabo kjer koli in kadar koli, potem je to zate. Kakovostne slušalke Sennheiser po zelo ugodni ceni nudi spletna trgovina movilshack.com.

Slušalke Sennheiser CX300 II lahko priključimo na klasičen 3,5-milimetrski vhod. Ponujajo odličen stereo zvok z dinamičnim bas temeljem in večjo ostrino ter izboljšano dinamiko. Kabel je dolg 1,2 metra in je asimetričen, tako da lahko daljši konec zapeljete za vratom, s čemer jih boste nosili veliko bolj udobno v primerjavi s klasičnimi kabli. Ob tem ponujajo glasnost do 113 dB ter impedenco 16 Ohmov.

Različne velikosti nastavkov za ušesa dodajo še eno točko k udobju, hkrati pa zagotavljajo pasivno dušenje hrupa iz okolice. Optimizirane so za MP3, CD, iPod in iPhone ter igralne konzole. Za priročno shranjevanje je priložena lična torbica.

Cena slušalk na spletni strani Movilshack je 17,99 evra, s kodo CX30LCX pa nudijo še 4 evre popusta, tako da je zanje v posebni ponudbi te spletne strani treba odšteti 13,99 evra.


Prijavi napako v članku