Računalništvo, telefonija
23.10.2009 14:21
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Slovenske inovacije so svetovno primerljive!

Slovenske inovacije in Računalniške novice.
Slovenske inovacije in Računalniške novice.

Slovenske inovacije

bi velikokrat lahko segale v sam svetovni vrh, a kaj ko težava nastane pri dobri promociji ali implementaciji razvitih rešitev ali izdelkov. Ker se pri Računalniških novicah zavedamo takšnih dilem, postavljamo slovenske ITK inovacije v ospredje.

Slovenija je namreč kljub svoji majhnosti na IT področju precej močna sila. To dokazujejo številna pozitivna prizadevanja slovenskih podjetij, ki si vztrajno utirajo svojo razvojno pot tako na domačem, kot tudi na tujem terenu. Velikokrat pa se dobra beseda slovenske IT inovacije ne širi dovolj, tako da do dejanskih implementacij slovenskih, sicer tehnološko dovršenih tehnologij, ne pride.

V podporo domače inovacije, smo na spletni strani Računalniške novice postavili podstran »Nacionalni sistem inovacij«, kjer bodo pod eno streho združena vsa IT razvojna prizadevanja slovenskih IT inovatorjev in razvojnih ustvarjalcev.

Če ste tudi sami razvili IT rešitev za katero menite, da je vredna predstavitve širšemu občinstvu, potem uredništvo Računalniških novic o tem nemudoma obvestite na naslov rn@nevtron.si s pripisom “Inovacije”.

Smisel sleherne inovacije je njena učinkovita implementacija oziroma uporaba. Ste že poskrbeli za slednje?


Prijavi napako v članku