Računalništvo, telefonija
22.06.2011 11:39
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Skype z novimi možnostmi za Facebook

Skype in Facebook: Zmagovalna naveza!
Skype in Facebook: Zmagovalna naveza!

Skype in Facebook sta postala še bolj povezana. Poskusna različica programa Skype 5.5 za operacijski sistem Windows je namreč bogatejša za nove funkcionalnosti, ki so pisane na kožo trenutno najbolj priljubljenemu socialnemu omrežju. Uporabniki programa Skype za Windows lahko odslej prijateljem na socialnem omrežju Facebook pošiljajo neposredna tekstovna sporočila preko grafičnega vmesnika Skype.

Nova poskusna različica programa Skype 5.5 omogoča še neposredno »lajkanje« in komentarje statusa naših prijateljev ter posodabljanje statusa. In to brez potrebe po tem, da bi se preko spletnega brskalnika prijavili v naš profil. Vsi naši prijatelji in njihovi kontakti so prikazani v povsem novem in namenskem zavihku.

Poskusna različica programa Skype 5.5, ki je že na voljo za brezplačen prenos na spletnem naslovu http://goo.gl/r9VZO, se lahko pobaha še s grafično prenovljenim gumbom za upravljanje s telefonskimi klici. Če gre verjeti spletnim govoricam, naj bi tudi Facebook kmalu pričel uporabljati funkcionalnosti programa Skype. Ta naj bi postal bogatejši za možnost uporabe videokonferenc. Uporabniki priljubljenega socialnega omrežja naj bi se preprosto prijavili na svoj Facebook račun in od tam v obliki videokonference komunicirali s svojimi prijatelji. No, pustimo se presenetiti.


Prijavi napako v članku