Operacijski sistemi
09.07.2012 12:54
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Skladi? Seveda – potrebujete le Androidni telefon!

Sklade lahko odslej preverjate na vsakem koraku.
Sklade lahko odslej preverjate na vsakem koraku.

Alikacije za mobilni operacijski sistem Android rastejo kot gobe po dežju, najbolj inovativna slovenska podjetja pa svojo že imajo. Med njimi je tudi podjetje Infond, ki prav te dni predstavlja svojo čisto svežo Android aplikacijo Infond.

Vse o skladih v upravljanju KBM Infond bodo poslej uporabniki pametnih telefonov z operacijskim sistemom Android lahko izvedeli kadarkoli in kjerkoli. KBM Infond je razvil aplikacijo, ki omogoča pregled dnevne tečajnice vzajemnih skladov, pregled uspešnosti in sestave naložb s preprosto uporabo interaktivnih grafikonov in grafov, pa tudi najnovejše novice in strokovne članke upravljavcev skladov.

Ob aktiviranju Infond aplikacije ta najprej pokaže zadnje objavljene vrednosti enot premoženja za vseh 26 skladov, ki jih upravlja KBM Infond, skupaj z informacijo o odstotku dnevne spremembe vrednosti. Skozi ime sklada lahko uporabnik dostopa do vseh informacij o skladu – pregledu donosnosti v grafičnem in numeričnem prikazu, ter predstavitvijo naložb sklada, ki vsebuje kratek opis naložbene politike ter zadnjo objavljeno strukturo sredstev po finančnih instrumentih, geografskem razlomu, panožni strukturi ter 10 največjih naložb sklada.

Prek ikone Novice na dnu ekrana lahko uporabniki dostopajo do vseh aktualnih novic in člankov, ki so objavljeni tudi na spletni strani www.infond.si in se sproti ažurirajo. Seveda je uporabnikom na voljo še podatek, kako se povezati z družbo za upravljanje.

Aplikacija zaenkrat še ne omogoča vpogleda v stanja in transakcije, vendar v KBM Infondu pravijo, da je v načrtu tudi razvoj te uporabnosti.

Vas zanima več iz te teme?
Android operacijski sistem

Prijavi napako v članku