Paketi in akcije
16.04.2014 14:28

Deli z drugimi:

Share

Si.mobil z “EU neskončno” ukinja visoke stroške gostovanja v tujini

Eva Aljančič, direktorica marketinga in prodaje v Si.mobilu ter Jure Bohinc, vodja segmenta zasebnih uporabnikov v Si.mobilu. (foto: Jure Šinkovec)
Eva Aljančič, direktorica marketinga in prodaje v Si.mobilu ter Jure Bohinc, vodja segmenta zasebnih uporabnikov v Si.mobilu. (foto: Jure Šinkovec)

Si.mobil je danes predstavil novo tarifo za gostovanje v tujini EU NESKONČNO, ki za 2,99 EUR na dan Si.mobilovim uporabnikom omogoča neomejeno uporabljanje mobilne storitve pri vseh operaterjih v vseh državah EU, na Islandiji, Norveškem ter v Liechtensteinu. Trenutno gre za edino tovrstno ‘ALL INCLUSIVE’ ponudbo gostovanja v Sloveniji. Vsi, ki si bodo tarifo EU NESKONČNO vklopili do 1. maja, bodo tega dne v EU komunicirali povsem brezplačno.

Za vklop tarife uporabniki pošljite sporočilo SMS s ključno besedo EU NESKONCNO na 4040. Tarifa vključuje neskončno minut pogovorov, sporočil SMS in mobilnega interneta na dan. Uporabniku se storitev zaračunava na dan, vendar le, če uporabnik dejansko opravi klic, pošlje sporočilo SMS ali uporabi mobilni internet. V dneh, ko uporabnik ne uporablja mobilnih storitev v tujini, se storitev ne zaračunava.

»Cene gostovanja v tujini so se zniževale, a strah pred visokim računom je ostajal in mnogi uporabniki ob prehodu meje še vedno ugasnejo telefon. Če želimo premagati ta strah in spremeniti navade tako, da bodo uporabniki v tujini lahko brez skrbi, so potrebne velike spremembe. EU NESKONČNO z neomejeno uporabo in nizkim dnevnim stroškom je prava rešitev, ki ruši meje med državami,« je ob predstavitvi nove tarife EU NESKONČNO povedala Eva Aljančič, direktorica marketinga in prodaje v Si.mobilu.


Jure Bohinc, vodja segmenta zasebnih uporabnikov v Si.mobilu, pa je dodal: »Na potovanju v tujini svoj mobilni telefon potrebujemo še bistveno bolj kot doma, saj nam omogoča dostop do za nas pomembnih informacij. Uporabniki so nam v raziskavah jasno povedali, da bi v tujini uporabili mobilno navigacijo, preverili vremensko napoved, prebrali novice, rezervirali hotel, delili fotografije s prijatelji na Facebooku in uporabili še mnogo drugih aplikacij, če bi bile količine interneta neskončne in cena ugodna. Tarifa EU NESKONČNO je naš odgovor in dokaz, da jim vedno prisluhnemo.«


Prijavi napako v članku