Telefonija
19.10.2005 13:21

Deli z drugimi:

Share

Siemens ME75: Mobilnik za aktiven življenjski stil


Siemens ME75

Robusten, a hkrati športen in lahek. ME75 je najbolj praktičen mobilnik za preživljanje aktivnosti na prostem v svojem razredu. Zmogljiv akumulator omogoča, da je mobilnik v uporabi dlje časa. Oblazinjena gumijasta obroba zagotavlja izboljšano zaščito pred kapljicami vode, prahom in tresljaji, kar mu omogoča, da prestaja aktivnejšo dnevno uporabo. Vse multimedijske funkcije se nahajajo na sprednji strani mobilnika – VGA kamera z možnostjo fotografiranja in video snemanja, barvni TFT zaslon z visoko ločljivostjo, rokovnik, mobilno klepetanje, funkcija pošiljanja elektronske pošte ter polifonične melodije zvonjenja.

Z velikostjo 105*46*18 mm in težo 95 gramov je ME75 najlažji in najbolj kompakten mobilnik na trgu v segmentu mobilnikov za preživljanje aktivnosti na prostem. S športno a hkrati modno obliko ima mobilnik daljši časovni razpon delovanja in je izredno lahke konstrukcije, kar je edinstveno za ta segment. Ko so oblikovalci snovali njegovo obliko, so iskali inspiracijo pri modernih tekaških čevljih. ME75 z odpornostjo na prah, vodne kapljice in tresljaje dokazuje, da je obstojen in da podpira aktiven življenjski slog.

Še več, mobilni telefon ponuja vse ključne multimedijske funkcije: vgrajena VGA kamera s foto in video funkcionalnostjo ter 5-kratnim digitalnim zoom-om je poleg velikega visoko ločljivega TFT zaslona (132*176 točk, 65.536 barv, 9 linij) nepogrešljivi del opreme telefona. Zahvaljujoč fotografski bliskavici, ki je na voljo tudi kot originalna dodatna oprema, so barve na fotografijah lepo razporejene ter vidne, pa naj gre za zatemnjeno svetlobo ali notranje prostore.

Vgrajeni rokovnik pomaga načrtovati dnevne opravke in naloge, obenem pa s funkcijo mobilnega klepetanja in elektronskega pošte nudi celoten spekter mobilne komunikacije. ME75 ima čas stanja v pripravljenosti do 450 ur in do 8 ur pogovornega časa, kar je nenavadno za mobilnik tega razreda. S tem je zanesljivi partner – tudi ko na poti več dni ni napajalnih točk.

Prenosna prostoročni avtokomplet Easy (na voljo kot dodatna originalna oprema), poleg ostale široke palete originalne dodatne opreme, z vgrajenim mobilnim držalom omogoča fleksibilno komunikacijo v avtu. ME75 bo na voljo predvidoma do konca letošnjega leta.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Vas zanima, kako vzpostaviti trajno in dobičkonosno komunikacijo s ključnimi ciljnimi skupinami, ki so pomembne za uspešno poslovanje podjetja in njegovo pozitivno podobo v javnosti? ... Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več