Telefoni
28.07.2021 07:54
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Servisni festival Huawei – naj bo vaš telefon spet kot nov!

Zadovoljstvo uporabnikov je za Huawei prednostna naloga. Zavezali so se podaljševati življenjsko dobo naprav z uporabo kakovostnih materialov in kar je še bolj pomembno, z nudenjem vrhunskih in hkrati strokovnih servisnih storitev.

V sklop zadnjega sodi Servisni festival Huawei. Med 26. julijem in 31. avgustom namreč vabijo uporabnike pametnih telefonov Huawei, da obiščejo pooblaščeni servis ali izbrano trgovino in izkoristijo njim namenjeno posebno ponudbo.

»Kot vedno Huawei skrbi za svoje uporabnike. Da bi v celoti izpolnili njihova pričakovanja, jim v sklopu servisnega festivala nudimo brezplačno podaljšanje garancije za 180 dni,« je v luči dogodka povedal Liu Guoli, lokalni vodja servisnih storitev podjetja Huawei.

Da boste mirneje spali

Čeprav ni nekaj, o čemer bi razmišljali ves čas, garancijska doba nudi zaščito pred morebitnimi težavami, ki se lahko pojavijo v življenjski dobi pametnega telefona. Zato je Huawei sklenil uporabnikom naprav, ki so še v garancijski dobi, ponuditi njeno brezplačno podaljšanje za 180 dni. Podaljšanje se lahko aktivira po registraciji računa Huawei (Huawei ID) na spletni strani festivala.

Naj pametni telefon deluje dlje

Čas uporabe številnih izdelkov je zelo kratek in včasih jih je preprostejše zamenjati kot popraviti. Ker ni nujno, zato je Huawei uvedel servisni festival. V času trajanja posebne ponudbe lahko namreč uporabniki poskrbijo, da bo pokvarjen pametni telefon deloval in bil spet videti kot nov.

Huawei želi, da bi čim dlje uporabljali pametne telefone, zato ni pozabil na uporabnike z napravami izven garancijske dobe. Namenil jim je kupon s popustom v višini 7 € za popravilo njihovih naprav.

Pomoč na pametnem telefonu

Informacije o delovanju strojne opreme in odgovore na vprašanja glede pogostih težav, lahko uporabniki pametnih telefonov Huawei najdejo tudi v aplikaciji Podpora. Predstavlja namreč prvo točko, na katero se obrnejo, ko gre karkoli narobe.

Huawei predstavil nove ure, brezžične slušalke in velike zaslone

Huawei je nedavno sicer nedavno predstavil pametne ure družine Watch 3, ki so že dostopne na trgu, pametne zapestnice Band 6, brezžične slušalke FreeBuds 4, novo serijo tabličnih računalnikov MatePad, ki obsega modele MatePad Pro 12.6, MatePad Pro 10.8 in MatePad 11 ter računalniška monitorja MateView in MateView GT, ki se pridružujeta 23,8-palčnemu modelu Huawei FullView.

Več informacij o festivalu servisnih storitev Huawei poiščite na: https://consumer.huawei.com/si/support/huawei-service-festival/

Vas zanima več iz te teme?
Huawei telefoni Huawei

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SIDERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SIDERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Sidera logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SIDERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

TISKARNA SILVECO

Stegne 3, 1000 Ljubljana, Tel: 031 707 667

STUDIO DTS

Avčinova ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 300 53 55