Tiskalniki in skenerji
25.10.2021 10:15
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Serija Zebra ZQ500 Premium – najrobustnejši tiskalniki na tržišču ZQ511 in ZQ521

Serija Zebra ZQ500 je postala še boljša. Tu sta premium tiskalnika ZQ511 in ZQ521, ki prinašata najboljše v tem razredu tiskalnikov – robustno zasnovo za tiskanje v katerikoli industriji ter trajnost.

Serija, ki je bila zasnovana za izjemno zahtevno delovno okolje – naj bodo to notranji prostori ali teren – bo zdržala padce, tresljaje, nesreče pri delu ali ekstremne vremenske razmere, kot so temperature pod ničlo, zelo visoke temperature, veter ali dež.

Najrobustnejši tiskalniki na tržišču

Potrebujete mobilni tiskalnik, ki lahko prenese skoraj da vse? Zasnovani in certificirani so za padce po standardu MIL-STD 810G ter za tresljaje po standardu IEC68-2-31, kar pomeni, da ta robustna naprava lahko prenese 1300 padcev z enega metra višine.

Zaščita pred vdorom tekočine je s standardom IP54 mogoča tudi brez zaščitnega ovitka, vendar pa lahko zunanji zaščitni skelet pomaga priti še do bolj ultimativne zaščite – kar pomeni, da je naprava zaščitena pred padci z višine 3 metrov s standardom IP65.

Tiskajte vse, kar na terenu : račune, RFID oznake, nalepke in lepilne trakove

Sicer sta tiskalnika Zebra ZQ511 ter ZQ521 optimizirana za takojšnjo tiskanje računov širine 72 mm in 104 mm, a tiskata tudi široko paleto oznak UHF RFID. Celosten Zebra RFID portfolio je edini, v katerem lahko najdete in izberete rešitve, ki tiskajo in kodirajo RFID nalepke kjerkoli – tudi na terenu.

Zasnovani za trajnost

Inovativna zasnova pomaga podaljšati življenjsko dobo in ohranjati vašo serijo ZQ500, ki bo delovala brezhibno skozi celotno življenjsko dobo tiskalnika.

Tiskajte bolj učinkovito in kvalitetno

Povečajte hitrost tiskanja ( na 12 cm na minuto) s funkcijo »osnutek« za tiskanje zgolj besedil. Naredite več z enim samim polnjenjem baterije s patentirano Zebrovo tehnologijo Power Smart Print ™, ki prinaša zagotovljeno količino energije, potrebno za tiskanje najvišje kakovosti.

Zagotovite si konsistentno kvaliteto tiska z novo tiskalno glavo in mehanizmom, procesorjem in spominom. Doživite dosledno ostro kakovost tiskanja – tudi pri vročih in hladnih temperaturah – z izboljšano temperaturno kompenzacijo.

Postanite bolj “zeleni”, uporabljajte lepilne trakove

Uporabljajte lepilne trakove namesto nalepk. Na eni roli je namreč več lepilnega traku kot nalepk, kar bo pripomoglo k boljši produktivnosti, saj bodo vaši zaposleni porabili manj časa za odlaganje odpadkov, hkrati pa boste razbremenili okolje.

Vas zanima več? Obiščite spletno stran podjetja Info-kod.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
tisk Zebra Systems

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Diamantni partner

Hestia Pro d.o.o.

Rakuševa ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 421 01 70

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640

CAMINCAM d.o.o.

Pohorska cesta 31, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 02 882 92 14
VRHUNSKA PROGRAMSKA OPREMA ZA PROGRAMIRANJE CNC STROJEV, MERILNE OPREME IN ROBOTOV Več kot 30 let izkušenj strokovnjakov v podjetju Camincam, d. o. o., zagotavlja programsko opremo ... Več

noviSplet, ATRIBUT d.o.o.

Verovškova ulica 55, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 32 61
Agencija za spletne storitve noviSplet Spletna agencija noviSplet deluje od leta 2004. Izdelala je že več kot 1000 spletnih mest. Na področju izdelave spletnih strani spada med ... Več