Računalništvo, telefonija
19.02.2019 10:57
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vse bolj aktualna izposoja električnih skirojev

Podjetje Grover za izposojo električnih skirojev Xiaomi M365 zahteva slabih 50 evrov mesečno.
Podjetje Grover za izposojo električnih skirojev Xiaomi M365 zahteva slabih 50 evrov mesečno.

Izposoja električnih skirojev je predvsem v Združenih državah Amerike postala pravi fenomen, saj so tovrstna vozila ena najboljših za potovanje po prometnih mestnih središčih. Ker se za električna vozila vse bolj zanimajo tudi Evropejci, ne preseneča, da se je za ponudbo izposoje električnih skirojev pred kratkim odločilo tudi start-up podjetje Grover s sedežem v Berlinu. Ta se sicer že ukvarja z izposojo elektronskih izdelkov končnim uporabnikom (igralne konzole, pametne ročne ure, sistemi za vrhunsko ozvočenje in podobno), z novo ponudbo pa cilja predvsem na tiste, ki prisegajo na čisto okolje.

Podjetje Grover v izposojo ponuja električne skiroje Xiaomi M365, za storitev pa mora najemnik odšteti slabih 50 evrov mesečno. Ker gre tu za mesečno naročnino, je električno prevozno sredstvo v naši lasti vse dokler plačujemo mesečno naročnino, imenovano GroverGo. Uporabnik naročnino lahko prekliče kadarkoli, v mesečno najemnino pa je vključeno tudi zavarovanje prevoznega sredstva. Pri podjetju Grover so prepričani, da je njihova ponudba kot nalašč za vse, ki električni skiro uporabljajo več kot desetkrat tedensko, saj se jim investicija zelo hitro povrne.

Storitev izposoje električnega skiroja Xiaomi M365 preko podjetja Grover je trenutno žal možna le v Nemčiji. Mi seveda upamo, da bo tovrstna ponudba kmalu na voljo tudi v večjih slovenskih mestih, saj bi zagotovo razveselila vse, ki sovražijo čakanje v kolonah in želijo prispevati k čistejšem mestu.


Prijavi napako v članku