Računalništvo, telefonija
21.10.2016 13:00

Deli z drugimi:

Share

Še bolj enostavno digitalno obvladovanje računov

Izboljšana uporabniška izkušnja nove različice informacijske rešitve Genis e-Računi® za digitalno poslovanje.
Še bolj enostavno digitalno obvladovanje računov
Še bolj enostavno digitalno obvladovanje računov

Informacijske rešitve za digitalno poslovanje drastično povečajo produktivnost in kakovost delovnih postopkov. Vendar je uspešnost njihove uporabe v veliki meri odvisna od kakovostne uporabniške izkušnje. V podjetju Genis so ponudili novo različico informacijske rešitve e-Računi® za digitalizirano potrjevanje prejetih računov v elektronski in papirni obliki. Bistvena izboljšava v novi različici je možnost hkratnega prikazovanja slike računa ter izvajanja postopkov, kot so zajem opisnih podatkov, razdeljevanje stroškov in davkov, vodenje podpisnikov in priprava knjižb. Na tak način se bistveno pohitri proces obdelave skozi celotno verigo obravnave, od finančno-računovodske službe do nabave in posameznih oddelkov.

»Uporabniška izkušnja in zadovoljstvo zaposlenih bosta ključna za uspešnost v digitalnih delovnih okoljih prihodnosti. Novi e-Računi potrjujejo našo usmeritev k ponudbi informacijskih rešitev za digitalno poslovanje, ki so prijazne do uporabnikov ter v največji možni meri poenostavljajo njihova vsakodnevna opravila,« je povedala Ana Štefančič, direktorica trženja in prodaje v podjetju Genis.

V sklopu nove različice e-Računov je na voljo tudi prenovljen programski modul eSlog, ki poenostavlja prejem in procesiranje elektronskih računov v formatih xml in pdf.

Vsi računi na enem mestu – skenirani in elektronski
Velika konkurenčna prednost informacijske rešitve e-Računi® je enotno obvladovanje vseh prejetih računov, na enem mestu, ne glede na obliko ali datotečni format. Na tak način podjetjem poenostavlja prehod na celovito elektronsko upravljanje in arhiviranje prejetih računov, bodisi klasičnih ali papirnih bodisi elektronskih, v formatih, kot sta eSLOG in PDF.

»Nova različica e-Računov v resnici spodbuja podjetja k razširjanju kroga dobaviteljev, s katerimi poslujejo digitalno. Tako poslovanje namreč omogoča velike finančne prihranke in optimizacijo delovnega časa, ki ga sedaj izgubljajo z neproduktivnimi administrativnimi opravili,« je izpostavila Štefančičeva.

Poleg rešitev tega omogoča tudi različne načine zajema dokumentov in podatkov, tako prek masovnega skeniranja in optičnega prepoznavanja kot avtomatiziranega strojnega zajema xml in pdf računov, ki pridejo v podjetje prek e-pošte, storitev e-izmenjave ali pa se jih prenaša s spletnih mest.

Digitalizacija obvladovanja računov okrepi sodelovanje z dobavitelji
Kot se kaže v praksi, uporaba informacijske rešitve Genis e-Računi® podjetjem prinaša številne izboljšave pri poslovanju in upravljanju odnosov z dobavitelji. Zaradi avtomatiziranih, nadzorovanih in preglednih postopkov se zmanjša število napak pri obdelavi prejetih računov, predvsem pa se pohitri njihova obravnava. Podjetja lahko svoje obveznosti poravnavajo pravočasno ali še celo predčasno, izboljša pa se tudi poslovno in davčno poročanje. e-Računi® s svojim prispevkom k digitaliziranem nabavnem procesu ustvarjajo visoke stroškovne učinke, ki jih ne nazadnje generirajo večje bonitete pri dobaviteljih, procesna odličnost ter ugled na tržišču.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GENIS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GENIS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GENIS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

WLAN-SAT, Aleksander Marzidovšek s.p.

Krasna 5, 2319 Poljčane, Tel: 040 222 266