Računalništvo, telefonija
24.06.2015 18:55
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Sapphire NITRO – nova družina grafičnih kartic za igričarje

Podjetje SAPPHIRE Technology predstavlja novo linijo grafičnih kartic na osnovi najnovejše AMD-jeve arhitekture Graphics Core Next. Najnovejša družina izdelkov SAPPHIRE NITRO predstavlja evolucijo njihove vodilne, nagrajene, vrhunske tehnologije grafičnih kartic, razvite z značilnostmi, ki bodo všeč večini igričarjev. Sočasno s tem SAPPHIRE predstavlja tudi novo spletno stran skupnosti igričarskih navdušencev z imenom SAPPHIRE NATION.
Sapphire NITRO – nova družina grafičnih kartic za igričarje.
Sapphire NITRO – nova družina grafičnih kartic za igričarje.

Izjemna zmogljivost, kakovost, zanesljivost in stabilnost vrhunskih grafičnih kartic so lastnosti, ki so bile vedno v domeni brezkompromisnih igričarjev. A le do zdaj. Družina izdelkov SAPPHIRE NITRO se ponaša s široko paleto značilnosti, ki so bile pred tem rezervirane za vrhunske grafične kartice, vključno s kondenzatorji z dolgo življenjsko dobo, nagrajenimi slabilnimi členi SAPPHIRE Black Diamond Chokes in novimi različicami njihovih nagrajenih hladilnikov. Elegantne konture z namenskimi apreturami v črni barvi in barvi topovskega brona so bile zasnovane za prileganje vsem strukturam. V povezavi z večjimi slikovnimi medpomnilniki zagotavlja najsodobnejša grafična arhitektura AMD hitro, zanesljivo igričarsko zmogljivost ter podporo najsodobnejšim tehnologijam, vključno s tehnologijami DirectX 12, AMD FreeSync, TrueAudio, Liquid VR, pospeševanjem VSR in ekstremno visoko ločljivostjo (Ultra HD). Ne glede na to, kakšen igričar ste, vam družina izdelkov SAPPHIRE NITRO zagotavlja najboljšo igričarsko izkušnjo za vaš denar.

Grafična kartica SAPPHIRE NITRO R9 390 vsebuje najsodobnejšo različico Sapphirjevega nagrajenega hladilnika Tri-X, ki je zdaj opremljen z dvojnimi krogličnimi ležaji v vsakem izmed treh ventilatorjev, kar zagotavlja večjo zanesljivost in boljši inteligentni nadzor ventilatorja (IFC-II), ki v primeru nizke obremenitve ventilatorje popolnoma izključi in s tem zagotovi tiho delovanje. Njena napeljava toplotne cevi, ki vsebuje najboljšo toplotno cev na trgu (10-milimetrsko) in zasnovo tlačno litega toplotnega odvoda, skrbi za hladno delovanje kartice tudi v primeru najzahtevnejših aplikacij, njeni kondenzatorji z dolgo življenjsko dobo in slabilni členi SAPPHIRE Black Diamond chokes pa pripomorejo k dosledni zmogljivosti in visoki zanesljivosti. Grafična kartica SAPPHIRE NITRO R9 390 je opremljena z 2.560 združenimi procesorji, z osmimi gigabajti najsodobnejšega spomina GDDR5 frekvence 6.000 megahercev in s frekvenco ure 1.010 megahercev. Kartica dosega indeks zmogljivosti 4 (SAPPHIRE Performance Index*), kar pomeni, da bo pri najvišjih nastavitvah igric zlahka zagotavljala sliko ločljivosti 1.080 p in odlično igričarsko izkušnjo v primeru slike ločljivosti 1.440 p oziroma večjih ločljivostih.

Grafična kartica SAPPHIRE NITRO R9 380 vsebuje najsodobnejšo različico Sapphirjevega nagrajenega hladilnika Dual-X, ki je zdaj opremljen z dvojnimi krogličnimi ležaji v vsakem izmed dveh ventilatorjev, kar zagotavlja večjo zanesljivost in boljši inteligentni nadzor ventilatorja (IFC-II), ki v primeru nizke obremenitve ventilatorje izključi in s tem zagotovi tiho delovanje. Njeni najboljši ventilatorji na trgu (10-milimetrski) in zasnova tlačno litega toplotnega odvoda skrbijo za hladno delovanje kartice tudi v primeru najzahtevnejših aplikacij, njeni kondenzatorji z dolgo življenjsko dobo in slabilni členi SAPPHIRE Black Diamond chokes pa zagotavljajo dosledno zmogljivost in visoko zanesljivost. Grafična kartica SAPPHIRE NITRO R9 380 je opremljena s 1.792 združenimi procesorji, s štirimi gigabajti najsodobnejšega spomina GDDR5 frekvence 5.800 megahercev in s frekvenco ure 985 megahercev. Kartica dosega indeks zmogljivosti 3 (SAPPHIRE Performance Index*), ki zagotavlja odlično igričarsko izkušnjo in natančno sliko ločljivosti 1.080 p oziroma večje ločljivosti.

Grafična kartica SAPPHIRE NITRO R7 370 prav tako vsebuje novi hladilnik Dual-X z dvojnimi krogličnimi ležaji v vsakem izmed dveh ventilatorjev, kar zagotavlja večjo zanesljivost in boljši inteligentni nadzor ventilatorja (IFC-II). Njena nova varnostna zasnova in tlačno liti toplotni odvod skrbita za hladno delovanje kartice, podobno kot druge grafične kartice pa vsebuje tudi kondenzatorje z dolgo življenjsko dobo in slabilne člene SAPPHIRE Black Diamond chokes, ki zagotavljajo dosledno zmogljivost in visoko zanesljivost. Grafična kartica SAPPHIRE NITRO R7 370 je opremljena s 1.024 združenimi procesorji, s štirimi gigabajti najsodobnejšega spomina GDDR5 frekvence 5.600 megahercev in s frekvenco ure 985 megahercev. Kartica dosega indeks zmogljivosti 2 (SAPPHIRE Performance Index*), ki zagotavlja odlično igričarsko izkušnjo pri sliki ločljivosti 1.080 p oziroma večjih ločljivostih.

Igričarskim navdušencem bo zanimiva tudi nova spletna stran, ki bo prav tako predstavljena ta teden. Spletna stran SAPPHIRE Nation je spletna stran skupnosti SAPPHIRE, namenjena tehnološkim navdušencem in igričarjem. Je osrednje vozlišče za promocijske aktivnosti in na eni sami spletni strani združuje več kampanj družbenih omrežij. Spletna stran predstavlja vir naprednejših vsebin, ki ne spadajo na druge kanale in ki vsebujejo novice in mnenja igričarjev, namenjena drugim igričarjem, zaradi česar bo imela podporno vlogo v naših prihodnjih trženjskih kampanjah. Sčasoma bo stran sapphirenation.net postala stran z največjo količino vsebin v povezavi z izdelki podjetja SAPPHIRE in najprimernejša stran za igričarje, ki bodo iskali znanje, novice ali tehnično podporo za izdelke podjetja SAPPHIRE.

*Opomba: Indeks zmogljivosti SAPPHIRE Performance Index predstavlja novo lestvico, ki jo je razvilo podjetje SAPPHIRE. Njen namen je uporabnikom prikazati pričakovane zmogljivosti posameznih grafičnih kartic v realnem svetu.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku