Računalništvo, telefonija
24.09.2009 11:28

Deli z drugimi:

Share

SAP TechEd 2009 v znamenju SAP-ovega ekosistema

SAP TechEd 2009
SAP TechEd 2009

Družba SAP AG je predstavila urnik konferenc SAP TechEd 2009. Tehnično poslovni dogodki, ki jih SAP pripravlja že 13. leto zapored, bodo letos štirje, evropski pa se bo konec oktobra odvijal na Dunaju. Na SAP TechEd 2009 bodo udeleženci obravnavali sposobnost organizacij na hitro in uspešno prilagajanje spremembam, pri katerih pomembno vlogo igra tudi IT.

Dogajanje se bo začelo 13.-16. oktobra v Las Vegasu, naslednja konferenca pa bo potekala med 27. in 29. oktobrom na Dunaju. Sledili bosta še konferenci v Šanghaju (Kitajska, 11.-12. november) ter Bangaloru (Indija, 18.-20. november).

Štiri konference SAP TechEd 2009 bodo pravi interaktivni dogodki, ki bodo s kombinacijo predavanj, predstavitev najboljših praks ter tehničnim izobraževanjem udeležencev, poskrbeli za maksimalen učinek naložb podjetij v zmogljive IT-rešitve. Konference bodo tudi odlična priložnost za mreženje s strokovnjaki za posamezne SAP-rešitve ter vodilnimi informatiki uspešnih podjetij.

Konference SAP TechEd bodo postregle z vrsto kakovostnih predavanj vodilnih svetovnih predavateljev s področja rešitev SAP in njihovega povezovanja z drugimi rešitvami, močno poudarjena pa bo tudi prisotnost lokalnih strokovnjakov ter produktnih vodij ter razvijalcev s področij obravnavanih problematik. Praktične delavnice se bodo osredotočile na predstavitev najboljših praks na tehnološki platformi ter rešitvah SAP NetWeaver, SAP Business Suite ter SAP BusinessObjects. Med bolj izpostavljenimi tematikami bo tudi trajnostni razvoj ter znižanje skupnih stroškov lastništva rešitev.

Konference SAP TechEd so tudi odlična priložnost za predstavitev SAP-ovega ekosistema, ki ga sestavljajo uporabniki tehnoloških rešitev SAP, SAP-stranke, partnerji ter zaposleni. Po načrtih organizatorjev naj bi SAP TechEd konference letos privabile vsaj 12.000 udeležencev s celega sveta, hkrati pa ponudile pomembne informacije več kot 1,8 milijona posameznikom, ki so del poslovnega omrežja SAP Community Network.


Prijavi napako v članku