Telefoni
13.06.2013 10:57

Deli z drugimi:

Share

Samsung uradno najavil fotografski Galaxy S4 Zoom!

Mobilnik Samsung Galaxy S4 Zoom je pisan na kožo tistim, ki želijo na vsakem koraku koristiti vse prednosti pametnega mobilnega telefona in kompaktnega digitalnega fotoaparata. Za novost naj bi bilo na stari celini potrebno odšteti okoli 620 evrov.
Samsung Galaxy S4 Zoom združuje vse prednosti pametnega mobilnega telefona in kompaktnega digitalnega fotoaparata.
Samsung Galaxy S4 Zoom združuje vse prednosti pametnega mobilnega telefona in kompaktnega digitalnega fotoaparata.

Podjetje Samsung je uradno najavilo pametni mobilni telefon Galaxy S4 Zoom, ki bo po mnenju mnogih poznavalcev močno načel trg kompaktnih digitalnih fotoaparatov. Novinec se po kakovosti fotografij namreč lahko primerja celo s kompaktnimi aparati višjega cenovnega razreda, saj ga je južnokorejski gigant opremil z izjemnim tipalom ločljivosti 16 milijonov točk, 10-kratno optično povečavo, naprednim stabilizatorjem slike in ksenonovo bliskavico. Samsung Galaxy S4 Zoom je dejansko pisan na kožo tistim, ki želijo na vsakem koraku koristiti vse prednosti pametnega mobilnega telefona in kompaktnega digitalnega fotoaparata.

Strojna oprema fotografskega pametnega mobilnega telefona Samsung Galaxy S4 Zoom kakopak ni od muh, saj obsega 2-jedrni procesor frekvence 1,5 gigahercev, sistemski pomnilnik kapacitete 1,5 gigabajta, 4,3-palčni (10,9-centimetrski) zaslon Super AMOLED qHD z gostoto prikaza 256 točk na palec, vgrajeni pomnilnik kapacitete osem gigabajtov, režo za kartice microSD in spletno kamero 1,9 milijonov točk. Tu najdemo še modrozobo povezavo Bluetooth 4.0 LE, medtem ko je na pomnilniku nameščen mobilni operacijski sistem Android 4.2.2 Jelly Bean obogaten s Samsungovim uporabniškim vmesnikom TouchWiz.

Podjetje Samsung bo fotografski pametni mobilni telefon Galaxy S4 Zoom ponudilo v prodajo tako na ameriški kot evropski trg v zadnjem četrtletju letošnjega leta. Čeprav južnokorejski gigant še ni razkril maloprodajne cene novosti, se na svetovnem spletu šušlja, da naj bi bilo zanj potrebno na stari celini odšteti okoli 620 evrov.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku