Telefoni
20.05.2012 10:59

Deli z drugimi:

Share

Samsung prejel neverjetno število prednaročil za Galaxy S III

Ena slabših lastnosti Galaxyja S III je njegovo ohišje, ki ne dosega kakovosti izgradnje, kot jo lahko vidimo pri HTC-jevi liniji One.
Ena slabših lastnosti Galaxyja S III je njegovo ohišje, ki ne dosega kakovosti izgradnje, kot jo lahko vidimo pri HTC-jevi liniji One.

Pri Samsungu so pričakovali, da bodo za svoj novi pametni telefon Galaxy S III dobili kar nekaj prednaročil, vsekakor pa so nad dosedanjo številko prednaročil tudi sami presenečeni. Ta je namreč močno višja, kot je bila pri obeh predhodnikih skupaj. Za model Galaxy S so namreč pri Samsungu prejeli milijon prednaročil, za model Galaxy S II tri milijone, za najnovejši model Galaxy S III pa kar devet milijonov.

Po Samsungovih besedah so prednaročila prejeli od kar 290 različnih mobilnih operaterjev iz 145 držav širom po svetu. Pomembno pa je pri tem omeniti, da med omenjenimi mobilnimi operaterji še ni ameriških, saj bo tamkajšnjim kupcem mobilnik na voljo nekoliko pozneje. Če bi tudi pri njih sedaj potekala prednaročila, bi številka prednaročil najverjetneje krepko presegla mejo desetih milijonov.

Skupna prodaja pametnega telefona Galaxy S III bo, pa čeprav se še ni niti začela, skoraj zagotovo precej višja od svojega predhodnika. Tega so sicer do sedaj prodali v nekaj več kot 20 milijonih primerkih. Po prodajanosti se bo, kot vse kaže, s Samsungovim novim paradnim konjem med mobilnimi telefoni lahko primerjal le prihajajoči iPhone 5 in morda HTC-jev One X. Za konec pa naj omenimo še čas prihoda Galaxyja S III na naš trg. Kupiti ga bo mogoče še ta mesec!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

DATA COM. d.o.o.

Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana, Tel: 041 757 560
Komunikacija je moč. Je temeljni steber vseh področij življenja. V poslovni niši je vizualna komunikacija ključ za uspeh tržnih in oglaševalnih strategij. Človekova zmožnost ... Več