Telefoni
20.05.2012 10:59

Deli z drugimi:

Share

Samsung prejel neverjetno število prednaročil za Galaxy S III

Ena slabših lastnosti Galaxyja S III je njegovo ohišje, ki ne dosega kakovosti izgradnje, kot jo lahko vidimo pri HTC-jevi liniji One.
Ena slabših lastnosti Galaxyja S III je njegovo ohišje, ki ne dosega kakovosti izgradnje, kot jo lahko vidimo pri HTC-jevi liniji One.

Pri Samsungu so pričakovali, da bodo za svoj novi pametni telefon Galaxy S III dobili kar nekaj prednaročil, vsekakor pa so nad dosedanjo številko prednaročil tudi sami presenečeni. Ta je namreč močno višja, kot je bila pri obeh predhodnikih skupaj. Za model Galaxy S so namreč pri Samsungu prejeli milijon prednaročil, za model Galaxy S II tri milijone, za najnovejši model Galaxy S III pa kar devet milijonov.

Po Samsungovih besedah so prednaročila prejeli od kar 290 različnih mobilnih operaterjev iz 145 držav širom po svetu. Pomembno pa je pri tem omeniti, da med omenjenimi mobilnimi operaterji še ni ameriških, saj bo tamkajšnjim kupcem mobilnik na voljo nekoliko pozneje. Če bi tudi pri njih sedaj potekala prednaročila, bi številka prednaročil najverjetneje krepko presegla mejo desetih milijonov.

Skupna prodaja pametnega telefona Galaxy S III bo, pa čeprav se še ni niti začela, skoraj zagotovo precej višja od svojega predhodnika. Tega so sicer do sedaj prodali v nekaj več kot 20 milijonih primerkih. Po prodajanosti se bo, kot vse kaže, s Samsungovim novim paradnim konjem med mobilnimi telefoni lahko primerjal le prihajajoči iPhone 5 in morda HTC-jev One X. Za konec pa naj omenimo še čas prihoda Galaxyja S III na naš trg. Kupiti ga bo mogoče še ta mesec!

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku