Telefoni
08.11.2009 14:13

Deli z drugimi:

Share

Samsung predstavlja nova Web 2.0 mobilnika iz družine Corby

Samsung CorbyPRO (B5310)
Samsung CorbyPRO (B5310)

Samsung Electronics

, eden največjih proizvajalcev mobilnih telefonov na svetu, je pred kratkim v Sloveniji predstavil barviti mobilnik Samsung Corby S3650. Sedaj predstavlja še dva nova člana družine Corby. Prvi je mobilnik Samsung CorbyTXT (B3210) s popolno QWERTY tipkovnico, ki so jo pri Samsungu razvili za zahtevne uporabnike SMS sporočil ter storitev IM (Instant Messaging). Drugi model je Samsung Slider CorbyPRO (B5310), ki združuje prednosti zaslona na dotik in drsne QWERTY tipkovnice. Vse tri modele družine Corby pa odlikujejo inovativna oblika, barviti baterijski pokrovi oz. »Fashion Jackets« ter integrirani widgeti za socialno mreženje (Facebook®, Twitter® …). V Sloveniji je Samsung Corby na voljo za 179,00 EUR, Samsung CorbyTXT (B3210) je na voljo od novembra po ceni 149,00 EUR, Samsung Slider CorbyPRO (B5310) pa bo na voljo od decembra po ceni 270,00 EUR (priporočena maloprodajna cena).

Samsung CorbyTXT (B3210)
Samsung CorbyTXT je primeren zlasti za tiste, ki uživajo v pisanju kratkih SMS sporočil ter s svojimi prijatelji komunicirajo s pomočjo IM (Instant Messaging). Popolna QWERTY tipkovnica omogoča, da je pogosto pisanje SMS sporočil lažje predvsem pa hitrejše. Nalaganje slik, video vsebin in ostalih dokumentov s socialnih mrež je zaradi intuitivnega menijskega sistema
preprosto. Gumbi za hiter zagon na sprednji strani Samsung CorbyTXT zagotavljajo hiter in enostaven zagon osnovnih funkcij kot so glasbeni predvajalnik, kamera in komunikacijske aplikacije. Uporabnik lahko na mobilnik priklopi tudi svoje slušalke, kar omogoča 3,5 mm vtikač za slušalke.

Samsung CorbyPRO (B5310)
Predstavljajte si trendovski dizajn zaslona na dotik, ki odlikuje Samsung Corby, dodajte popolno QWERTY tipkovnico in dobite Samsung CorbyPRO. Uporabnik do priljubljenih socialnih skupnosti dostopa z enim klikom na izbrani widget. Za pisanje kratkih SMS sporočil in elektronske pošte pa je potreben le zdrs do QWERTY tipkovnice. Mobilnik odlikujeta pri Samsungu razviti funkciji za upravljanje povečave/pomanjšave z enim prstom in pametno odklepanje. Multimedijske in poslovne aplikacije so tokrat združene na najboljši možen način – slednje predvsem zaradi potisne pošte. Lahek in hiter dostop do Facebooka® in ostalih storitev omogoča tudi visoka povezljivost Samsung CorbyPRO preko WiFi, Bluetooth 2.1, USB in Micro USB. Poleg tega ima CorbyPRO vgrajeno kamero s tremi milijoni slikovnih točk, FM radio in MP3 predvajalnik, ki so dostopni preko posebnih widgetov.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku