Telefoni
31.12.2011 12:41
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung poslal v trgovine že milijon naprav Galaxy Note

Čeprav je Galaxy Note precej velik, ga še vedno lahko brez (večjih) težav pospravimo v žep.
Čeprav je Galaxy Note precej velik, ga še vedno lahko brez (večjih) težav pospravimo v žep.

Letošnjega oktobra je Samsung potrošnikom ponudil svojo novo napravo Galaxy Note, ki je mešanec med mobilnim telefonom ter tabličnim računalnikom. Od takrat pa do danes je to južnokorejsko podjetje v trgovine širom sveta poslalo že milijon teh naprav. To seveda pomeni, da do danes še ni bilo prodanih milijon Galaxy Note-ov, se pa trenutna prodajna številka nezadržno bliža milijonu.

Iz Samsunga so tudi sporočili, da v zadnjem obdobju zelo veliko naprav Galaxy Note prodajo v Franciji, Nemčiji, Honk Kongu ter na Tajskem. Četudi gre za zelo zanimiv izdelek, pa ga še vedno ni mogoče dobiti na ameriškem trgu. Tamkajšnji kupci ga bodo lahko kupili šele enkrat v prihodnjem letu, kdaj točno, pa še ni znano.

Dobra prodaja naprave Galaxy Note je verjetno posledica tega, da na trgu trenutno ni konkurenčne naprave te velikosti. Napravo Galaxy Note poleg kakovostnega 5,3-palčnega (13,5 centimetra) Super AMOLED zaslona z ločljivostjo 800 x 1.280 (285 pik na palec) med drugim sestavljajo tudi 1,4-gigaherčni dvojedrni procesor ARM Cortex-A9, kamera z osmimi megapiksli ter operacijski sistem Android 2.3.5 (Gingerbread).

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku