Telefoni
26.01.2021 14:30
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy S21 Ultra je trenutno najboljši pametni telefon

Samsung Galaxy S21 Ultra je trenutno najboljši pametni telefon
Samsung Galaxy S21 Ultra je trenutno najboljši pametni telefon

Zelo redko se zgodi, da eden najbolj popularnih spletnih tehnoloških portalov Tech Radar okrona novega zmagovalca lestvice najboljših pametnih telefonov, vendar je Samsungu Galaxy S21 Ultra uspelo prav to. Zdaj je verjetno že vsem jasno, da govorimo o resnično premium telefonu, ki je analitike in sicer tudi zelo ostre kritike Samsunga navdušil z vrhunskim ekranom, fenomenalno kamero in dizajnom, ki jemlje dih. Galaxy S21 Ultra poleg vseg podpira pisalo S Pen, kar ga dela za ultimativen “paket” pametnega telefona.

Galaxy S21 Ultra je prvi telefon iz Samsungove nove serije “Ultra”, ki je zasedel prvo mesto na Tech Radar lestvici najboljših pametnih telefonov. Če se sprašujete, kako mu je to uspelo, je odgovor dokaj preprost. Galaxy S20 Ultra ni uspel prepričati kritikov, ki so preferirali modela Galaxy S20 in Galaxy S20 Plus, ki sta bila cenejša, poleg tega pa sta nudila boljšo uporabniško izkušnjo v večih segmentih.

Zgodba je pri letošnji Samsungovi seriji S precej drugačna. Galay S21 Ultra je še vedno zelo draga naprava, pa vendarle cenejša od njenih predhodnikov. S21 Ultra se lahko pohvali z nekoliko prenovljenim dizajnom, velikost naprave je manjša, kar pomeni, da je upravljanje z njo lažje, razvijalci pa so dodali še nekaj dodatnih lastnosti, ki so dokaj hitro prepričale kritike.

Nekateri kupci bi znali biti razočarani zaradi manka microSD podpore – vse, kar torej imamo na voljo, je notranji pomnilnik, ki ga dobimo ob izbiri naprave – in samega dejstva, da ob nakupu ne dobimo polnilca. Kljub temu, da to so pomanjkljivosti, dobro vemo, da noben telefon ni idealen in da je ob nakupu preprosto potrebno sprejeti določene kompromise.


Prijavi napako v članku