Telefoni
13.01.2014 07:40

Deli z drugimi:

Share

Samsung Galaxy Note 3 Neo: Cenovno dostopni mobilnik za najzahtevnejše

Podjetje Samsung naj bi pametni mobilni telefon Galaxy Note 3 Neo javnosti razkrilo konec februarja v okviru mednarodnega sejma Mobile World Congress 2014. Na prodajne police trgovin širom sveta (vključno s Slovenijo) pa naj bi novost zašla še pred pričetkom pomladi.
Mobilnik Samsung Galaxy Note 3 Neo naj bi ponujal optimalno razmerje med zmogljivostjo, kakovostjo in ceno!
Mobilnik Samsung Galaxy Note 3 Neo naj bi ponujal optimalno razmerje med zmogljivostjo, kakovostjo in ceno!

Zanesenjaki spletnega portala SamMobile zatrjujejo, da so v roke prejeli končno inačico novega pametnega mobilnega telefona podjetja Samsung, ki naj bi ponujal optimalno razmerje med zmogljivostjo, kakovostjo in ceno. Tu dejansko gre za cenejšo različico izjemno priljubljenega mobilnika Galaxy Note 3, ki naj bi se tržila pod blagovno znamko Galaxy Note 3 Neo. Zanesenjaki portala SamMobile so za nameček poleg fotografij novosti objavili še tako strojne specifikacije kot prve meritve zmogljivosti.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note 3 Neo je zmogljivostno nekoliko šibkejši v primerjavi z dražjim bratom, saj je opremljen s procesorjem zmogljivostnega razreda Samsung Exynos 5410 in Qualcomm Snapdragon 600. Iz razkritih podatkov je še razvidno, da bo novost razpolagala še s 5,55-palčnim (14,1-centimetrskim) zaslonom ločljivosti 1.280 x 720 slikovnih točk, dvema gigabajtoma sistemskega pomnilnika, digitalnim fotoaparatom ločljivosti osem milijonov točk, spletno kamero ločljivosti 16 milijonov točk in vgrajenim pomnilnikom s 16 gigabajti prostora, ki bo pričakovano razširljiv s karticami microSD. Za dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa skrbi baterija kapacitete 3.100 miliamper ur.

Več o pametnem mobilnem telefonu Galaxy Note 3 Neo z mobilnim operacijskim sistemom Android 4.4 Kitkat bo podjetje Samsung kakopak razkrilo šele na sejmu Mobile World Congress 2014. Na prodajne police trgovin širom sveta (vključno s Slovenijo) pa naj bi novost zašla še pred pričetkom pomladi.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku