Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
23.06.2022 15:49

Deli z drugimi:

Share

Samsung Electronics po navdihu serije Stranger Things predstavlja kratek film z Galaxy S22 Ultra v glavni vlogi

V zadnjem sodelovanju z Netflixom Samsung s funkcijo Nightography telefona Galaxy S22 Ultra obeležuje premiero četrte sezone serije Stranger Things.
Foto: Samsung
Foto: Samsung

Družba Samsung Electronics predstavlja kratek film z naslovom »Make STRANGER Nights Epic«, ki v ospredje postavlja napredne funkcije kamere Nightography telefona Galaxy S22 Ultra ter se obenem poklanja priljubljeni Netflix seriji Stranger Things. Videoposnetek je del stalnega sodelovanja med podjetjema Samsung in Netflix in je za ogled že na voljo na družabnih kanalih podjetja Samsung. Luč sveta je ugledal ravno v času, ko se je na platformi za spremljanje vsebin začela predvajati četrta sezona serije Stranger Things.

V kratkem filmu je tema, navdihnjena s serijo Stranger Things, primerna kulisa za predstavitev nočnih fotografskih zmogljivosti telefona Galaxy S22 Ultra. V četrti sezoni serije Stranger Things noč odpira vrata v nenavaden svet – S22 Ultra pa je uporabljen za poustvarjanje tega posebnega sloga in pripovedovanje filmske zgodbe, ki prikazuje, kako ima tehnologija Galaxy moč, da ujame tisto, kar bi sicer v temi ostalo nevidno.

Kako narediti noč epsko

V filmu Make STRANGER Nights Epic mlado dekle med vožnjo s kolesom v zadnji žep pospravi svoj Samsung Galaxy S22 Ultra in se odpelje k prijatelju na zabavo ob ogledu Stranger Things 4. Med potjo se ji nehote vklopi videokamera, ki posname tisto, kar se skriva za njo v The Upside Down. Vsi navpični prizori s telefonom so bili posneti z napravo Samsung Galaxy S22 Ultra.[1]

V kratkem filmu so kar najbolje izkoriščene tudi zmogljive funkcije kamere Nightography telefona Galaxy S22 Ultra, ki vključujejo glavno kamero s 108 MP in ogromen senzor z 2,4um slikovnimi pikami, ki ga poganja napredna umetna inteligenca. Ta omogoča zajemanje več svetlobe in podatkov za jasnejše in ostrejše videoposnetke, podnevi in ponoči.

Foto: Samsung

Ustvarjanje galaksije izjemnih vsebin

Samsung in Netflix imata dolgoletno partnerstvo in sta že sodelovala pri posebej prilagojenih kampanjah, ki vključujejo več priljubljenih serij platforme za prenos vsebin. Januarja sta pričela integrirano kampanjo, s katero sta pomagala začeti drugo sezono serije Emily in Paris, med drugim sta oboževalcem omogočila, da “obrnejo scenarij” in postanejo glavni lik na svojem animiranem plakatu prek telefona Samsung Galaxy Z Flip 5G.

Samsung in Netflix sta sodelovala tudi pri ustvarjanju kratkega filma Bridgerton za predstavitev serije Galaxy S22 na dogodku Unpacked v februarju. V triminutnem skeču skušajo inovatorji pridobiti pozornost kraljice Charlotte iz Bridgertona. Izumitelju lordu Tristarju to uspe, ko predstavi svojo vizionarsko stvaritev – ogromne neoklasicistične slike Galaxy S22 Ultra, ki bodo pripravljene v 209 letih.

Samsung in Netflix bosta še naprej sodelovala pri ustvarjanju privlačnih in visokokakovostnih vsebin, ki jih imajo ljudje radi.

Po majskem izidu prvega dela Stranger Things 4 je prvenec podjetja Samsung Make STRANGER Nights Epic prišel dan po tem, ko je Netflix objavil uradni napovednik za drugi del, ki bo izšel 1. julija. Za ogled kratkega filma Make STRANGER Nights Epic obiščite Samsung YouTube kanal.  


[1] Posneto z Galaxy S22 Ultra. Kakovost zajetih posnetkov se lahko razlikuje glede na okoljske razmere. Snemanje v zadnjem žepu in bitja Stranger Things so bila dodana v postprodukciji za ilustrativne namene.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Za več informacij so vam na voljo pri SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

J-LAB d.o.o.

Šaleška cesta 20a, 3320 Velenje, Tel: 040 757 323
Vizija podjetja J-Lab je zadovoljiti stranke v skladu s sloganom - hitro, učinkovito in cenovno ugodno, ob tem pa so potrpežljivi in zanesljivi, na voljo ves dan, vse dni v tednu. Klik ... Več