Življenjski slog
09.05.2024 15:45

Deli z drugimi:

Share

Robotski čistilec oken Liectroux za ugodnih 83 €

Robotski čistilec oken je priročna naprava, ki je lahko zelo priročna v sodobnih gospodinjstvih, kjer se stremi k hitremu in učinkovitemu čiščenju. Prihranek časa in energije, ki ga ponujajo ti avtomatizirani pomočniki, omogoča, da se osredotočimo na pomembnejše naloge ali preprosto uživamo v prostem času. Liectroux HCR-09 je zelo zanimiv robotski pomočnik, saj ponuja zanesljivost in napredno tehnologijo po zelo ugodni ceni. Na spletni strani www.tomtop.com ga lahko dobite za 83,69 €. Dostava je brezplačna iz evropskega skladišča.

Glavne značilnosti

  • Z močno sesalno močjo 2800Pa in tremi načini čiščenja lahko naprava učinkovito očisti različne površine.
  • Sistem dvojnih diskov omogoča simulirano gibanje ročnega brisanja, ki s krožnimi in zasukajočimi gibi temeljito odstrani umazanijo s stekla.
  • A-kolo najprej odstrani večino plavajočega prahu, B-kolo pa odstrani umazanijo in vodne madeže.
  • Zahvaljujoč brezkrtačnemu motorju, izdelanemu na Japonskem, Liectroux HCR-09 ponuja hitro čiščenje s hitrostjo do 5 minut na kvadratni meter. Močna sesalna moč zagotavlja stabilno delovanje brez zdrsa ali premikanja.
  • Gost vlaknasti material učinkovito odstranjuje vse vrste umazanije in omogoča ponavljajočo uporabo za zmanjšanje stroškov in okoljsko odgovornost.
  • Primeren je za vse vrste stekel, ne glede na debelino, vključno z ogledali, lesenimi ploščicami, marmornatimi stenami, hišnimi okni in okviri iz stekla.
  • Zagotavlja napajanje še 20 minut po izpadu elektrike oskrbe za dodatno varnost.

Še več pa na spletni strani www.tomtop.com.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem TomTop.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več
Zlati partner

GROWTHCOM d.o.o.

PE Ljubljana, Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 051 313 192
Growthcom - vaš specialist za digitalni marketing Svoje 10-letne izkušnje s področja prodaje in digitalnega marketinga je z nami delil direktor podjetja, David Fabjan. V Growthcomu ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več

REMIS d.o.o.

Letališka cesta 32, 1000 Ljubljana, Tel: 01 521 13 18