Računalništvo, telefonija
01.10.2019 08:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ricoh prejemnik nagrade BLI PaceSetter za pametne večopravilne naprave

Pri japonski multinacionalki znova praznujejo. Nagrado so tokrat prejeli za enostavnost uporabe v segmentu A4 srednje velikih delovnih skupin, ki temelji na zmožnostih inteligentnih večnamenskih naprav z oznako IM C s pametnim upravljalnim zaslonom Smart Operation Panel.
Ricoh prejemnik nagrade BLI PaceSetter za pametne večopravilne naprave
Ricoh prejemnik nagrade BLI PaceSetter za pametne večopravilne naprave

Paleta je del Ricohovega pristopa Dynamic Workplace Intelligence in vsebuje Ricohovo tehnologijo Always Current Technology, ki zagotavlja, da se tehnične zmogljivosti izdelkov razvijajo vzporedno z zahtevami kupcev.

Buyers Lab, vodilni svetovni neodvisni ocenjevalec programske ter strojne opreme in storitev za razvoj slikovnih dokumentov, je izbralo podjetje Ricoh na podlagi njihove vodilne vloge pri razvijajočih se pametnih večopravilnih napravah. Omenjeno vključuje ponudbo posodobljivih in prilagodljivih tehnologij za današnje hitro spreminjajoče se poslovno okolje.

Naprave, prilagojene uporabnikom

Da bi ugotovili, kateri proizvajalci originalne opreme (OEM) vodijo na trgu, so analitiki skupine Keypoint Intelligence izvedli poglobljeno študijo o funkcionalnosti in enostavnosti uporabe posameznega izdelka. Pri tem so se osredotočili na funkcije, ki se neposredno nanašajo na navade in okolje delovnih skupin srednjih velikosti. Ključna področja vrednotenja, na katera so bili pozorni, so bila tiskanje, skeniranje in kopiranje, nadzorne plošče, rutinski postopki vzdrževanja in povratne informacije.

Kaitlin Shaw, urednica objav analiz tiskalnikov in večopravilnih naprav pri Keypoint Intelligence, je izpostavila: “Večopravilne naprave, ki so enostavne za uporabo, so ključnega pomena za nemoteno delovanje vsakega pisarniškega okolja. Zaposlene delovne skupine nimajo časa, da bi se ukvarjale z zagotavljanjem delovanja naprave. Poleg zanesljivosti je uporabnost naprave najpomembnejši dejavnik za ohranjanje dejavnega delovnega procesa. Ricoh se je pred drugimi proizvajalci originalne opreme izkazal z uporabniku najprijaznejšo ponudbo za okolja, kjer delujejo delovne skupine srednjih velikosti.”

Harald List, vodja oddelka za marketing večopravilnih naprav v Evropi, je dodal: “Da bi uspešno spodbujali digitalne delovne prostore, morajo biti vse potrebne informacije dostopne tistim, ki jih potrebujejo. Na voljo morajo biti takoj, ko jih zahtevajo, in pa ponujene na varen način. Z veseljem smo sprejeli tako prestižno priznanje. Verjamemo, da kaže na našo kakovost, na nenehne inovacije na področju pametnih naprav in ravnanje z informacijami,” je še zaključil.

Če želite izvedeti več o novih inteligentnih napravah Ricoh, obiščite spletno mesto www.ricoh-europe.com. Več boste našli tudi na spletni strani uradnega zastopnika znamke Ricoh v Sloveniji, podjetja Vibor d.o.o.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več
Zlati partner

DRUŠTVO DUH ČASA

Trubarjeva cesta 72, 1000 Ljubljana, Tel: 06 815 40 63
Računalniki za socialno ogrožene Smo skupina računalniških zanesenjakov, ki le stežka gleda kako cele gore še uporabnih računalnikov in računalniških delov končajo na odpadu. ... Več
Zlati partner

XLAB d.o.o.

Pot za brdom 100, 1000 Ljubljana, Tel: 01 244 77 50
XLAB: profesionalen tehnološki inovator XLAB je globalno IT podjetje, osredotočeno na področje oddaljenega namizja (ISL Online), upravljanja in avtomatizacije hibridne infrastrukture ... Več
Zlati partner

SOFTWAREONE d.o.o.

Šmartinska cesta 53, 1000 Ljubljana, Tel: 05 925 03 00
Ponujajo licenčno programsko opremo več kot 3000 različnih proizvajalcev, kot tudi svetovanje in profesionalne storitve. Skupina COMPAREX, katerega del je tudi COMPAREX d.o.o. ima ... Več