Varnost
22.04.2010 12:04

Deli z drugimi:

Share

REAL security d.o.o. od sedaj generalni uvoznik in distributer podjetja McAfee za Slovenijo

Podjetje REAL security d.o.o. je s podpisom pogodbe za generalno zastopstvo rešitev podjetja McAfee prevzelo uradno distribucijo vodilnega proizvajalca rešitev za elektronsko varnost.
Hans Peter Bauer Vice President Central Europe pri McAfee, Renato Uhl, direktor REAL security d.o.o.
Hans Peter Bauer Vice President Central Europe pri McAfee, Renato Uhl, direktor REAL security d.o.o.

REAL security d.o.o. od sedaj generalni uvoznik in distributer rešitev računalniškega velikana podjetja McAfee za Slovenijo, Srbijo, BiH, Makedonijo, Črno Goro, Albanijo in Kosovo


REAL security d.o.o. od 15.4.2010 svoji mreži poslovnih partnerjev, teh je več kot 150 v regiji, ponuja tehnično in prodajno podporo za vse rešitev iz široke palete podjetja McAfee za poslovno okolje pod skupnim imenom ONE FOR ALL. V mesecu maju bodo lahko uporabniki pričeli uporabljati brezplačni spletni servis McAfee FREE SCAN (iskanje in čiščenje virusov v okuženih računalnikih) na spletnem naslovu www.real-sec.com, kot tudi koristiti izredno ugodno ponudbo napredne zaščite s servisi v oblaku (SaaS), ki se bo ponujala pri avtoriziranih partnerjih in bo namenjena predvsem manjšim podjetjem in posameznikom t.i. rezidenčnim uporabnikom. Prav tako se pripravlja paket za ponudnike spletnega bančništva, ki bodo lahko na svoje internetne strani umestili rešitev McAfee za osebno zaščito in varno plačevanje.

V teh časih je zagotavljanje varnosti vseh naših sistemov in uporabnikov dokaj hud izziv. Uspešno poslovanje lahko omogočimo z integrirano varnostno rešitvijo s centraliziranim upravljanjem, ki omogoča nenehno vzdrževanje visoke stopnje varnosti. Po napovedih računalniških analitikov področje varovanja podatkov in zaščite pred elektronskimi grožnjami v tem letu doživlja ob virualizaciji največjo porast doslej, saj število groženj, okužb računalnikov in poskusov vdorov in zlorab iz dneva v dan strmo narašča. Še nikoli doslej niso bila podjetja in posamezniki podvrženi takšnemu obsegu nevarnosti, ki pretijo na njih. Razlog temu je povečana uporaba interneta in spletnih servisov, kot tudi načrtno delovanje kriminalnih združb.

Podjetje McAfee je vodilno svetovno podjetje z najbolj popolno ponudbo varnostnih rešitev nasploh, tako za zaščito posameznikov kot tudi podjetij, ki potrebujejo kompleksne, celovite rešitve. Njihove rešitve obsegajo preverjene proaktivne varnostne izdelke in storitve vseh vrst – protivirusne programe, izdelke za boj proti neželeni elektronski pošti, požarne pregrade, sisteme za preprečevanje vdorov ter druge programske in strojne varnostne rešitve ter storitve v oblaku – namenjene zaščiti sistemov, omrežij in posameznih računalnikov ter prenosnih naprav. Večkrat nagrajen razvojni oddelek podjetja pripravlja inovativne rešitve za domače uporabnike, podjetja, javne organizacije in ponudnike storitev. S temi izdelki se zagotavlja informacijska varnost, skladnost, preprečuje prekinitve v poslovanju, ohranja integriteto poslovnih podatkov, odkriva ranljivosti, nadzira in izpopolnjuje varnost sistemov. Med uporabniki izdelkov McAfee so tako največje vladne organizacije in mednarodne korporacije, kot tudi milijoni domačih uporabnikov ali majhnih podjetij in družinskih obrti. Po zadnjih podatkih in raziskavah McAfee prepričjivo zaseda tudi prvo mesto na področju zaščite delovnih postaj pred elektronskimi grožnjami, kar bo najbolj razveselilo uporabnike osebnih računalnikov.

“Za sodelovanje s podjetjem McAfee smo se odločili iz nuje naših strank in partnerjev po celovitih rešitvah za zagotavljanje zaščite pred internetnimi grožnjami. Na trgu bivše skupne države so nas poznali po distribuciji rešitev TREND MICRO, katere pa od podpisa pogodbe z McAfeejem ne bomo več zastopali. Korak ni bil lahek, vendar pa nujno potreben zaradi povečanih potreb končnih strank kot tudi partnerjev, ki želijo trgu ponuditi celostno zaščito, kar pa z obstoječo ponudbo TREND-a nismo uspevali, saj pokriva samo določen segment potreb po zaščiti. REAL security bo partnerjem in strankam ponudil t.i. paket ONE FOR ALL, ki omogoča bistveno zničanje stroškov namenjenih elektronski varnosti in poenostavitev dela mrežnih administratorjev, ki lahko z orodjem EPO nadzorujejo omrežje in delovanje posameznih funkcionalnosti iz enega mesta. REAL security d.o.o. je z distribucijo McAfee zaokrožil spekter svoje ponudbe s področja zagotavljanja celovitih varnostnih rešitev za podjetja in posameznike. Ponudbo izdelkov in rešitev bomo trgu približali preko mreže lokalnih partnerjev in zastopnikov!” je še dodal direktor podjetja REAL security d.o.o., Renato Uhl.

Vas zanima več iz te teme?
antivirusni programi

Prijavi napako v članku