Računalništvo, telefonija
12.03.2020 13:47
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razpršite svoje naložbe

Trenutne razmere na kapitalskih trgih so zaradi učinka koronavirusa nestanovitne. Ob tem se samodejno pojavlja vprašanje, kaj je prava strategija.
Katja Bogataj Kopriva pojasnjuje, kako razpršiti svoje naložbe.
Katja Bogataj Kopriva pojasnjuje, kako razpršiti svoje naložbe.

Prisluhnite Katji Bogataj Kopriva, finančni svetovalki na Generali Investments, ki pojasnjuje, kako razpršiti svoje naložbe.

5. PRAVILO: Razpršite svoje naložbe

Razpršite svoje naložbe v skladu s svojim finančnim ciljem in vlagateljskim profilom.

Svoj portfelj naložb morate vedno razpršiti na tak način, da vas morebitna izguba pri eni vrsti naložb ne bo ogrozila. Zagotavljamo vam širok nabor možnosti, saj Generali Krovni sklad sestavlja 16 podskladov z različnimi naložbenimi priložnostmi.

Obstaja pa še ena možnost: z enim vplačilom v naš varčevalni načrt se vaše vplačilo avtomatično razporedi med tri ali štiri vnaprej izbrane sklade v vnaprej določenih razmerjih. S tem sledite pomembnemu pravilu varčevanja: razpršenost svojih naložb.

Do konca marca bodo pri Generali Investments vsak teden predstavili eno pravilo, ki ga v video posnetku podrobneje in na poljuden način pojasnijo njihovi finančni svetovalci. Sledite objavam in spoznajte skrivnosti dobrih naložb s spremljanjem Facebook profila Generali Investments ali pa si oglejte nasvete na spletni strani Generali Investments. Če se odločite za varčevanje, ne pozabite, da lahko pri Generali Investments do 31. 3. 2020 to opravite brez vstopnih stroškov. Več o ugodnosti na www.generali-investments.si.

Vsak teden eno izmed pravil načrtnega varčevanja predstavimo tudi s prispevkom na spletni strani Računalniških novic.

Preberite tudi članke preteklih tednov:


Prijavi napako v članku