Telefoni
13.07.2021 07:00
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razkrivamo nove Samsungove naprave, ki jih pričakujemo že avgusta

Eden najbolj znanih Samsungovih "leakerjev" je objavil GIF-e pametnih telefonov, slušalk in pametnih ur, ki naj bi jih Samsung predstavil na dogodki Galaxy Unpacked 11. avgusta. Kaj od spodaj nanizanih naprav bomo dejansko dobili letošnje poletje?

Zahvaljujoč znanemu “leakerju” Evanu Blassu zdaj vemo veliko več o tem, kaj vse prinaša naslednji Samsungov Galaxy Unpacked dogodek. Na svojem Twitter profilu je Blass objavil serijo GIF-ov in fotografij novih Samsungovih produktov, med drugim dveh novih Galaxy upogljivih telefonov, novega Galaxy FE telefona in dveh pametnih ur Galaxy Watch. Poleg telefonov je Blass objavil še slušalke Galaxy Buds. Dogodek Galaxy Unpacked bi naj potekal čez en mesec, 11. avgusta.

Pa gremo kar po vrsti in začnimo z upogljivimi telefoni. Blass je pred časom že razkril renderje napovedanega Galaxy Z Fold 3 (ki naj bi podpiral pisalo S Pen) in tudi modela Galaxy Z Flip 3. Zdaj pa je s svojimi objavami na Twitterju približal obe napravi iz vseh možnih kotov.

Tukaj je Z Fold 3, katerega Blassov GIF prikazuje belo, zeleno in črno barvo naprave.

Tukaj pa je še Z Flip 3, katerega je Blass čivknil v vijolični, črni, zlati in zeleni barvi:

Med Blassevimi čivki najdemo tudi GIF-e naprave, ki naj bi bila napovedan Samsung Galaxy S21 FE, v beli, rumeno sivi, vijolični in črni barvi. Telefon, če bo ta dejansko izšel v tej obliki, bo po vsej verjetnost neka srednjecenovna verzija modela S21. Kot vse kaže bo tudi dizajn naprave črpal inspiracijo Samsungovega flagshipa (nekaj podobnega kot je S20 FE naredil z modelom S20).

Ali je dotični telefon dejansko v proizvodnji, ostaja še vprašanje; junija recimo, je Samsung na ugibanja o zaustavitvi proizvodnje odgovoril, da še nič ni določeno in zagotovljeno v zvezi z zaustavitvijo proizvodnje. Blassovi GIF-i bi lahko bili znak, da bo S21 FE kmalu zapolnil prodajne police.

Blass pa s svojimi sledilci ni delil zgolj GIF-ov telefonov – med drugim je čivknil tudi dve novi Samsungovi pametni uri. Eden od modelov je vsaj po prvih slikah zelo blizu napovedani Samsung Galaxy Watch 4 Classic, ki naj bi imela rotacijski rob in dva gumba na desni strani. Pametna ura, ki jo je Blass čivknil v beli, črni in sivi barvi, bi naj bila opremljena z Googlovo in tudi Samsungovo novo platformo za pametne ure.

Druga ura, ki jo je razkril Blass, pa je precej podobna napovedani Galaxy Watch Active 4. Dotična pametna ura naj ne bi imela rotacijski rob, po podatkih portalov OnLeaks and GizNext pa naj bi bila na voljo v dveh različnih velikostih: 44mm in 40mm. Blass je na Twitterju delil GIF-e ure v sivi, temno zeleni, beli in breskvnati barvi.

Blassovi GIF-i poleg vsega do zdaj naštetega razkrivajo tudi tri barve nenaznanjenih slušalk Galaxy Buds, ki se skladajo z govoricami o Galaxy Buds 2. Te naj bi po podatkih leakerja Ice Universe imele tehnologijo “noice cancelation”.

Za konec se dotaknimo še napovedanega datuma, torej 11. avgust. Ko je Samsung konec junija predstavil novo platformo za pametne ure, ki jo je razvil skupaj z Googlom, je naznanil, da bo dogodek Unpacked potekal pozno poleti. Datum 11. avgust potemtakem sovpada s to časovnico. Poleg tega je Samsung že gostil dogodke Unpacked v začetku avgusta zadnjih nekaj let, kar pomeni, da bi tale napovedani datum prav tako sovpadal v ta vzorec.

Glede na to, da Samsung še ni uradno naznanil nobenega od zgoraj predstavljenih produktov, prav tako ne datuma dogodka, obstaja verjetnost, da se Blassove napoved ne uresničijo in od vseh teh naprav na trg nekatere tudi ne pridejo. Po drugi strani pa moramo priznati, da je Blass s svojimi napovedmi do zdaj bil pogosto zelo točen in tudi podrobnosti tokratnih objav nakazujejo, da si lahko obetamo velike novice naslednjega Samsungovega dogodka.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni Samsung

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

openIT d.o.o.

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 01 589 81 89
OpenIT od leta 2012 izvaja poslovna izobraževanja s področja digitalnega marketinga, računovodstva, upravljanja s človeškimi viri (HR), prodaje, prava, financ, time managementa ... Več
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več

MLACOM d.o.o.

Šmartinska cesta 152, 1000 Ljubljana, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več