Računalništvo, telefonija
30.04.2008 11:10
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Razer Destructor – Podloga za natančne

Podloga za miško je marsikdaj spregledan aspekt pri delu in igranju za računalnikom. Marsikdo se namreč ne zaveda, da je lahko od podloge za miško v veliki meri odvisna naša natančnost. Pri igričarjih pa gre vse skupaj še dlje saj je od zgrešenega milimetra na zaslonu odvisno ali se bomo smejali mi ali nasprotnik. Razer nam je zato ponudil kvalitetno igričarsko podlogo imenovano Razer Destructor.

Podloga je kot se za kvalitetno podlogo spodobi zajetnih mer saj meri 35 cm*28 cm. Na spodnji strani je prevlečena z nedrsečo gumo, ki poskrbi, da bo podloga ostala na mestu. Zanimivo je tudi pakiranje saj dobimo podlogo zapakirano v lični prenosljivi torbi, ki je primerna za prenašanje podloge naokoli (če se slučajno udeležujemo računalničarskih shodov).

Pri Razerju zagotavljajo, da bi naj ta podloga izboljšala natančnost premikov optičnih mišk za 25% ter laserskih mišk za kar 37% glede na ostale namenske igričarske podloge za miške. Pri razvoju pa so sodelovali igralci priznanih svetovnih klanov Team World Elite, Fnatic, Team EG s predlogi in pripombami, ter seveda testiranjem.

Rezultat sodelovanja pa je podloga z Razer Fractal zgornjo prevleko, ki je zagotovo ena najboljših trenutno na tržišču. Odveč je seveda poudarjati, da nam bo takšna podloga izboljšala natančnost tudi v ostalih aplikacijah zato velja razmisliti o njenem nakupu če še vedno uporabljate kakšno ceneno podlogo za miško.


Prijavi napako v članku