Računalništvo, telefonija
13.05.2013 16:15

Deli z drugimi:

Share

Prvi tablični računalnik za dojenčke

Ameriška trgovska veriga Walmart bo kmalu ponudila v prodajo tablični računalnik Inno Tab 2 Baby podjetja VTech, ki je pisan na kožo malčkom, in sicer od enega leta starosti naprej. Ta je namreč opremljena z namenskimi aplikacijami, s katerimi lahko starši zabavajo najmlajše.
Najmlajši bodo nad tablico VTech Inno Tab 2 Baby zagotovo navdušeni!
Najmlajši bodo nad tablico VTech Inno Tab 2 Baby zagotovo navdušeni!

Vse več proizvajalcev tehnoloških naprav je prepričanih, da bi se morali otroci srečati s tehnologijo že v rosnih letih, zato zanje pripravljajo najrazličnejše tehnološke izdelke. Medtem ko nas je pred kratkim podjetje OwnFone presenetilo z mobilnim telefonom za štiriletnike (http://goo.gl/YP8pz), je podjetje VTech poskrbelo za pripravo prvega tabličnega računalnika, ki je pisan na kožo celo dojenčkom. Tu gre za tablico Inno Tab 2 Baby, s katero se lahko zabavajo malčki od enega leta starosti naprej.

Medtem ko je bil otroški tablični računalnik Inno Tab 2 Baby podjetja VTech doslej naprodaj le preko svetovnega spleta, ga bodo Američani lahko kmalu našli tudi na prodajni policah trgovske verige Walmart in sicer za preračunanih 70 evrov. Ti bodo ob nakupu prejeli tablico, ki ima zaščitno gumijasto obrobo in namenske aplikacije, s katerimi bodo lahko starši zabavali najmlajše. Na njej bodo namreč že prednameščena bralnik elektronskih knjig in glasbena »skrinjica«, polna uspavank za malčka.

Tablični računalnik Inno Tab 2 Baby podjetja VTech bo poleg malčkov zagotovo navdušil tudi starše, saj je opremljen še s spletno kamero ter posebej oblikovanim pisalom za pisanje in risanje po zaslonu občutljivem na dotik. Trenutno žal še ni znano, ali bo tablični računalnik za najmlajše naprodaj tudi na Stari celini.


Prijavi napako v članku